El Llevant ha imposat les seves normes al Ciutat de València i ha impedit que el Girona marxés tocant amb els dits de la mà la Primera Divisió. Encara no hi ha res fet, però els gironins hauran de tornar a sumar de tres en tres si volen certificar l'ascens. Derrota per la mínima a casa del líder i el somni queda posposat una setmana més.

L'efectivitat del Llevant i la gran qualitat en els últims metres han estat massa condemna per a un Girona que hi ha cregut fins l'últim moment. Una errada de Cifu ha deixat els gironins a remolc quan només havien passat vuit minuts. I ja a la segona meitat la contundència del líder s'ha fet efectiva al minut 65.

Amb tot en contra i el Llevant creant perill en cada ocasió al contracop ha fet patir un Girona que no ha desistit. Però el un dels que sempre hi confia, Longo, ha retallat distàncies, insuficient per empatar al tram final. Un Girona creixent i ben plantat ha deixat una bona actuació, però no hi ha hagut recompensa. El Llevant s'ha quedat a un sol gol de guanyar el títol.

Matemàticament encara hi ha moltes opcions per al Girona. Queden dotze punts en joc i els gironins porten un avantatge de set. Dins les possibilitats el Girona podria ser de Primera la propera jornada, però és complicat. Ara només els quedaria sumar cinc punts en els quatre partits restants. Tot de cara per aconseguir l'ascens.