El Girona d'Eusebio no ha pogut passar de l'empat a zero en la seva estrena (0-0). Els catalans han dominat el partit, però no han aconseguit guanyar el Bolton Wanderers, un conjunt de la segona divisió anglesa. L'esquema de tres centrals i dos carrilers de Pablo Machín no ha desaparegut tot i que el sorià ja no s'ha assegut a la banqueta gironina.

El County Ground de Leyland ha estat l'escenari que ha vist néixer el projecte d'Eusebio Sacristán. El Bolton, el rival que l'ha posat a prova. L'entrenador de Castella i Lleó tindrà l'ambiciosa missió de consolidar el Girona a l'elit després d'un aterratge a la màxima competició brillant. Avui el seu equip ha començat a fer les primeres passes d'un camí que promet, com ja és habitual a Montilivi, emocions fortes.

La primera part, però, no tenia reservades bones notícies per als catalans. Coris i Pedro Porro han hagut d'abandonar el terreny de joc per lesió i, a més, Bernardo ha comès un penal sobre Donaldson. El mateix davanter jamaicà ha estat l'encarregat de llançar-lo, però Marc Vito ha fet un cop de puny sobre la taula, ha desviat la pilota i ha evitat que el Bolton marqués el primer gol.

L'aturada del jove porter de Terrassa ha estat tot un punt d'inflexió i, a partir de llavors, el Girona ha estat el dominador absolut del joc i de les ocasions. Primer Borja García rematant fora una centrada lateral a la primera part i després Portu errant un mà a mà amb el porter a la represa, però, no han aconseguit traslladar la superioritat al marcador.

El resultat no ha variat i els d'Eusebio s'han hagut de conformar amb l'empat a zero. El dimarts vinent, contra l'Oldham Athletic, els gironins tornaran a seguir caminant en la seva posada a punt cap a la primera jornada de la Lliga Santander.