Festival ofensiu del Girona a Montilivi (3-0). Els homes de Míchel han mostrat una de les seves millors cares i han derrotat el joc intens del Getafe de Jose Bordalás, que no han pogut neutralitzar les dianes de Yangel Herrera i Christian Stuani (X2). Amb aquest resultat, després del meritori empat sumat a la primera jornada contra el Reial Societat, els gironins sumen la primera victòria de la temporada a la Lliga, que té un sabor encara més especial veient el gran nivell que han demostrat durant tots els 90 minuts.

Yangel Herrera mostra el camí...

El partit entre el Girona i el Getafe ha estat un xoc d'estils. Tal com va succeir en la primera jornada de Lliga amb el Barça, que va visitar el Coliseum Alfonso Pérez amb la voluntat de dominar la pilota, el Girona ha hagut de fer front un equip que fa del seu joc dur i intens el seu pal de paller. A través d'una defensa replegada i constants interrupcions de joc, el conjunt de José Bordalás intenta descentrar el rival fins a poder fer mal amb ràpids contracops.

Aquest cop, però, el Girona no ha caigut en la trampa del conjunt madrileny. L'elenc gironí, carregat d'energia, ha estat l'amo i senyor del partit durant els 90 minuts i ha imposat el seu joc alegre per sobre del defensiu que proposaven els visitants. De fet, ja des del minut 12, els homes de Míchel han comandat el matx, ja que Yangel Herrera ha transformat en gol una gran centrada. Montilivi ha celebrat ben aviat el primer gol de la temporada, i el Girona ha jugat amb tranquil·litat els pròxims 35 minuts, en els quals no hi ha hagut cap canvi en el marcador.

... i Stuani sentència el duel

Ara bé, on ha arribat el veritable espectacle ha estat a la segona part. El Girona ha saltat al terreny de joc amb més coratge i ha sabut afegir un punt de picant a les llargues possessions que estava tenint a la primera part. I qui ha sabut aprofitar tot això ha estat Christian Stuani, que no ha desaprofitat l'oportunitat per fer sang i anotar els seus dos primers gols de la temporada.

Christian Stuani celebrando un gol contra el Getafe en Montilivi / Foto: EFE
Christian Stuani celebrant un gol contra el Getafe en Montilivi / Foto: EFE

El primer d'ells, al minut 56, rematant una gran assistència d'un Miguel Gutiérrez que, amb un rol més ofensiu que el que tenia la temporada anterior, ha firmat un partit magnífic. El segon, dibuixat 10 minuts més tard, aprofitant una errada clamorosa de David Soria, que ha servit per sentenciar el matx i regalar a Montilivi els primers tres punts de la temporada. Una festa rodona que serveix per continuar agafant ales i encarar les pròximes jornades amb la il·lusió necessària per somiar en gran.