La temporada oficial del Barça ha començat, i no ho ha fet de la millor manera. Ho ha fet empatant al Coliseum Alfonso Pérez davant d'un dur i coriaci Getafe, que va fer servir totes les seves armes per frenar el joc col·lectiu del conjunt blaugrana. Un duel que Dani Senabre ha definit com "una guerra de guerrilles, no ha estat un partit, ha estat una batalla campal, amb polèmiques i expulsions." També parla sobre l'expulsió de Raphinha, justa "perquè se li'n va l'olla", però "porta mil provocacions suportades al llarg de tota la primera part".

Com diu Dani Senabre, "la culpa no és del Getafe, està en el seu dret, encara que a mi em sembla una mica lamentable. Ara, hi ha d'haver un àrbitre i és la seva culpa de no veure-ho o no voler-ho veure o no sancionar-lo a temps, i evitar la situació que es va produir".

En l'àmbit purament esportiu, deixant les polèmiques i l'actuació arbitral de banda, Senabre es mostra contundent amb el joc del Barça: "Li va faltar ritme, li va faltar vertigen i qualitat en l'un contra un. Amb l'únic que em quedo és amb la passada magistral de Lamine Yamal a Ansu Fati". Malgrat l'ensopegada, Senabre recorda l'inici de temporada de l'any passat, i apel·la a l'optimisme: "L'any passat, a la Lliga, el Barça la va començar empatant 0 a 0 la primera jornada, i tots sabem què va acabar passant".