Gerard Piqué ha carregat contra totes les veus que diuen que l'han fet fora de la selecció espanyola. Molt expectant davant la premsa en la prèvia del Barça-Manchester City, ha fet una única declaració molt clara sobre la seva decisió de renunciar a la selecció: "Aquesta serà l'única pregunta que respondré. És massa important el City. La meva decisió amb la selecció és ferma. Els esdeveniments es van precipitar a Albània. Vaig sortir calent. He llegit que Twitter, Marca o As m'han fet fora de la selecció, que el titella de Florentino, amb l'OKDiario, m'ha fet fora. I no. És una decisió que he pres jo per quan tingui 31 anys. Crec que és la millor opció. Després del Mundial, si ens classifiiquem, vull que altres generacions ocupin el lloc que jo he ocupat".

Les paraules del central han estat molt sinceres, plenes de càrrega dialèctica i amb una idea clara: que deixarà la selecció espanyola per decisió pròpia. Piqué té les coses clares i sap ben bé què fer amb la seva carrera futbolística.

Amb una personalitat forta i pròpia, mai s'ha deixat anar pels rumors, ni per les crítiques vingudes des de fora per intentar desestabilitzar. Moltes han estat també les reaccions a aquestes paraules.