Fitxatge amb el cor, però també amb el cap. Gerard Piqué torna a influenciar en el club del qual n'és propietari: el FC Andorra. Aquesta vegada ha estat amb un fitxatge estrella, el de Marc Pedraza, que aquesta temporada ha jugat al Mallorca, a Primera Divisió.

El club andorrà, que aquest curs ha quedat novè classificat del grup 3 de 2a Divisió B, continua preparant el seu ascens a la divisió de plata del futbol espanyol amb més fitxatges. En les últimes setmanes ja s'han conegut nous noms que s'incorporen al primer equip, però ara li ha tocat a un dels futurs pilars de l'equip.

Marc Pedraza, futbolista barceloní de 33 anys, és un dels fitxatges estrella de l'Andorra. Format a les categories inferiors del Barça, on va coincidir amb el mateix Piqué, Leo Messi o Cesc Fàbregas, ha jugat com a professional a l'Espanyol, Alabès, L'Hospitalet, Numància i Mallorca. Ha jugat 142 partits a Segona Divisió, més de 200 a 2aB i 4 a Primera Divisió.

Així doncs, fitxatge de nivell per a l'Andorra a càrrec de Piqué. Es retroben dos amics, un a la presidència i l'altre sobre la gespa.