El Barça suma 4 punts de 9. Els blaugrana no han pogut passar de l'empat contra l'Osasuna i el joc dels catalans no ha estat bo. Una de les jugades polèmiques ha estat les mans de Gerard Piqué que ha acabat amb un penal en contra pels visitants.

"Qualsevol camp és difícil"

"Per a mi no és penal", ha assegurat Piqué a la zona mixta després del partit. "He tocat la pilota amb la mà, però estava a poca distància i si no, em tocava a la cara. Ha estat un gest natural al saltar", ha comentat.

Ernesto Valverde Pique Lenglet Jordi Alba Osasuna Barca EFE

El central barceloní ha comentat que aquest "serà un any difícil" i que "qualsevol camp és difícil". "Avui hem rebut un gol molt ràpid, l'empat no és del tot positiu i tots els equips perdem punts", ha afegit.

"Sabem que això és molt llarg i la Lliga es decideix al març i a l'abril. Ens estem trobant amb més dificultats de les previstes. Hi ha dues opcions: o estar a favor o en contra. És molt fàcil cremar-ho tot des de l'inici. Ara hem d'estar junts. Som els que som i hem de donar uns mesos de confiança a l'equip", ha expressat el català.

Finalment, Piqué ha parlat sobre Neymar, el nom de l'estiu: "És una cosa que als jugadors no ens incumbeix. Veurem què passa, però ja parlarem a partir del dia 2".