El Barça, els àrbitres, Leo Messi, Dani Alves, la Kings League... i més temes que ha comentat Gerard Piqué. L'exdefensa blaugrana se sent més alliberat que mai després de la seva retirada del futbol i de començar una nova vida. Però segueix estant tant o més tranquil que abans. I tampoc ha dubtat en donar la seva opinió més personal sobre tot el que se li ha preguntat en una entrevista a RAC1.

Piqué, feliç de deixar el futbol

Després de 4 mesos retirat del futbol, Piqué assegura que no s'enyora del futbol, però que "tinc més temps que abans" i que "no trobo gens a faltar el Barça". I també ha notat que "quan ho deixes és una vida completament nova". I ha confessat que "van ser uns últims mesos complicats", motiu pel qual va decidir fer un pas al costat.

Sobre l'actualitat esportiva del Barça ha opinat que "estem en una situació molt bona a nivell de resultats" i que "en part me'l sento meu aquest equip". Piqué va participar en el primer tram de temporada, per tant, els èxits també serien seus. I creu que el més important de tot seria endur-se la Lliga.

Ja parlant a nivell personal i de la seva relació amb Joan Laporta, ha confirmat que "hi ha moments amb més o menys tensió", però que en definitiva ell és "una persona que en aquest sentit soc molt fàcil". I ha explicat que "sempre hem tingut una bona relació amb el Jan". I creu que tot és possible amb Laporta, també fitxar Leo Messi, que creu que "pels culers i pels que estimem el club, que tornés a nivell sentimental seria molt bèstia".

El Barça no va comprar àrbitres

Ja entrant en la polèmica, se li ha preguntat pel cas Negreira i per la suposada compra dels àrbitres. I Piqué ha estat tan clar com ho és habitualment. L'exdefensa culer ha reconegut que "òbviament els jugadors no sabem això" i que potser servia per explicar el funcionament dels àrbitres als entrenadors, que moltes vegades són nous.

"No crec que el Barça hagi comprat àrbitres i hi posaria la mà al foc", ha dit amb contundència. Però també que "estem totalment acostumats a les conspiracions contra el Barça". I ha acabat dient que en molts casos "és més soroll que una altra cosa".

El president Piqué

Parlant del seu futur i de l'opció de ser president del Barça, ha explicat que "em pertoca en algun moment poder-lo ajudar a maximitzar el potencial com a club". I aquí entraria la seva vessant de president. Però també ha afegit que "ara mateix no tinc la intenció de ser president del Barça".

Sobre la polèmica amb la Supercopa d'Espanya de l'Aràbia Saudita, confirma que "la negociació va ser cosa de la Federació". I que des de Kosmos es van obrir les portes i es va proposar el canvi de format. Tot i això, segueix mantenint "bona relació amb Luis Rubiales", el president de la RFEF.

I per acabar els temes més espinosos, no ha volgut posicionar-se en el cas Dani Alves. "Tot els cas és molt fotut", afirma. I també diu que "la justícia ha de fer la seva feina, hem d'esperar".

La Kings League més espectacular

I per fi ha arribat el tema que més ganes tenir de parlar. Gerard Piqué ha recordat que la Final Four de la Kings League es disputarà el proper diumenge al Camp Nou, que serà un esdeveniment "espectacular" i que beneficia tant al Barça com a Kosmos. Ja ha convidat Laporta a la gran final i s'ha desmarcat del president de la Lliga "Em sorprèn que Javier Tebas parli molt de la Kings League, no s'ha de preocupar perquè són productes totalment diferents".

De moment, ja s'han venut 70.000 entrades d'un màxim de 90.000 disponibles. Es preveu que sigui un èxit absolut. Però també ha deixat caure que la final del segon split serà en territori estranger lluny de Catalunya i d'Espanya.