Gerard Piqué ha acudit aquest dimarts als estudis de Rac1 per ser entrevistat per Jordi Basté en el programa El Món. Durant l'entrevista, l'exfutbolista del Barça i el periodista català han conversat sobre molts temes, com el cas Negreira, l'actualitat blaugrana o la Final Four de la Kings League, que se celebrarà el pròxim 26 de març al Camp Nou. Però a banda de tot això, un altre tema que s'ha tractat en aquesta xerrada ha estat el cas Dani Alves. 

Gerard Piqué parla sobre el cas Dani Alves 

El jugador brasiler ha estat acusat de, presumptament, violar una noia a Barcelona el mes de desembre passat i, des de finals de gener, es troba en presó provisional a l'espera de judici. Piqué ha reconegut que per a ell i per als que són o han estat companys d'Alves tot aquest cas és molt difícil, ja que tenen uns records que no tenen res a veure amb tot el que ha envoltat l'exlateral dret del Barça en els darrers mesos. 

Gerard Piqué i Dani Alves en primer pla / Foto: servimedia
Gerard Piqué i Dani Alves en primer pla / Foto: Servimedia

Però, tot i això, l'exfutbolista barceloní ha estat bastant clar respecte a la situació que ha viscut darrerament el seu excompany d'equip, indicant que, senzillament, el que vol és que la justícia faci la seva feina. "Fins que no em diguin que ho ha fet i que hi ha proves crec que hem d'esperar”, ha explicat l'exfutbolista barceloní en l'esmentada entrevista. I és que en la seva opinió, avui dia el més fàcil és dir que és culpable. Tanmateix, Piqué ha assegurat que "jo vull esperar I quan això es produeixi, acatar-ho". 

Gerard Piqué es va quedar en estat de xoc 

Gerard Piqué i Dani Alves van ser companys d'equip durant vuit anys, compartint vestidor en un dels millors equips de la història del futbol. Tot això ho ha recordat Gerard Piqué en l'entrevista, afirmant que com a companys d'equips es comparteixen molts moments, dintre del terreny de joc i fora. “El veus actuar i no ho pensaries mai i et quedes en estat de xoc”, ha explicat l'excentral nascut a La Bonanova. 

Dani Alves Cristiano Ronaldo Pique Europa Press
Dani Alves i Gerard Piqué durant un partit contra el Reial Madrid / Foto: Europa Press

Finalment, Piqué ha volgut tancar el tema explicant que creu que cal actuar amb duresa i ajudar la víctima en tot el procés, a més de voler enviar un missatge de suport a totes les víctimes de violència masclista: "Crec que ens hem de respectar els uns als altres, homes i dones. Jo sí que seria totalment inflexible i seria molt dur en el cas que això hagi succeït, tal com sembla que sí que ha estat", ha conclòs l'exfutbolista del Barça.