La Federació Catalana de Futbol (FCF) ja s'ha marcat una data per al retorn de la seva activitat: serà el cap de setmana del 5 i el 6 de desembre de 2020. Es podran reprendre els entrenaments i les competicions a aquesta data sempre que ho permeti la normativa, així que caldria estar pendents de futures possibles restriccions del Govern de la Generalitat.

De moment, el Govern treballarà la setmana vinent amb un protocol per a la tornada de l'esport. "Les categories de futbol i futbol sala tant amateurs com de base tornaran el cap de setmana del 5 i 6 de desembre. D'aquesta manera, els equips, federats i federades disposaran d'un marge superior als 10 dies per dur a terme sessions d'entrenament i constituir-se en grup estable i permanent, abans del retorn de la lliga", ha escrit l'FCF en un comunicat. 

La Federació Catalana ha pres aquesta decisió després de l'anunci de Salut i la continuïtat de les mesures per evitar la Covid-19. "L'FCF informarà pròximament de la manera com es durà a terme la tornada de les competicions", han manifestat, sense cap especificació.

Per la seva part, el president de la Federació Catalana, Joan Soteras, ha presentat l'opció de bonificar part de les quotes als afiliats, "si el pla de competició establert a l'Assemblea queda alterat per qüestions derivades de la pandèmia".

 

Imatge principal: Jugadors de futbol entrenant-se / UFEC

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat