S'espera que arribin canvis inesperats al Reial Madrid. O almenys això és el que es planteja Florentino Pérez, que ja ha posat en marxa una operació a Catalunya i que podria ser la gran sorpresa del Reial Madrid per al proper any 2023. Un fitxatge inesperat d'un futbolista que va ser blanc i que ara triomfa lluny del Santiago Bernabéu.

Miguel Gutiérrez sorprèn al Reial Madrid

El Reial Madrid no perd la pista a Miguel Gutiérrez, lateral esquerre que el passat estiu va ser traspassat al Girona. El defensa madrileny, de 21 anys, està fent una gran temporada a Montilivi, on s'ha convertit en titular indiscutible. Ja ha jugat 15 partits aquesta temporada i sembla que podria doblar les seves xifres. La seva adaptació a Primera Divisió ha estat molt millor del que molts esperaven.

Miguel Gutiérrez Borja Mayoral Girona Getafe / Foto: Girona FC
Miguel Gutiérrez jugant amb el Girona / Foto: Girona FC

El cas és que Miguel Gutiérrez no deixa de sorprendre. Ja a finals del mes d'octubre passat l'entrenador Carlo Ancelotti va deixar caure que no el deixaven de banda i que el seguien observant des de la llunyania. És un jugador de molt futur i des del Reial Madrid li van obrir la porta a tornar a la casa blanca si el seu rendiment era bo.

Miguel Gutiérrez, que encara és 50% propietat del Reial Madrid, ha deixat veure com la seva adaptació a la màxima competició del futbol espanyol ha estat molt i molt bona. És un jugador diferencial i capaç de liderar l'atac i la defensa del Girona. I, per tant, des del Reial Madrid ja es plantegen el seu retorn.

Florentino Pérez podria fer el fitxatge sorpresa de cara al 2023. És complicat que sigui efectiu aquest proper mes de gener, però tot apunta que la progressió va en augment i que Miguel Gutiérrez podria tornar a ser jugador del Reial Madrid en el proper mercat de fitxatges d'estiu.

Miguel Gutierrez Real Madrid Europa Press
Miguel Gutiérrez jugant amb el Castilla / Foto: Europa Press

El Reial Madrid controla els seus joves talents

El Reial Madrid té problemes per rejovenir la plantilla i el retorn de Miguel Gutiérrez podria ser una bona ajuda en aquest sentit. Però el cas és que amb la banda esquerra de la defensa ben coberta amb Ferland Mendy, no es vol fer una gran despesa a nivell econòmic. I el jove futbolista format a La Fábrica és la millor opció. Els diners, a reservar-los per fitxar un altre tipus de jugadors.

Recordem que el Reial Madrid ja està aplicant aquesta venda de joves futbolistes blancs a canvi de mantenir el 50% dels seus drets per si acaben explotant. Take Kubo, Fran García, Víctor Chust, Javi Sánchez, Jorge de Frutos i Dani Gómez són altres dels jugadors que han marxat de la casa blanca amb aquest tipus de sortida especial.