Florentino Pérez no cometrà aquesta temporada el mateix error que l'any passat va fer amb Marco Asensio. Llavors, el jugador mallorquí va ser rebutjant una després de l'altra les ofertes de renovació que li van anar arribant del Reial Madrid, però encara i així Carlo Ancelotti el va fer jugar amb assiduïtat, una confiança que Asensio ha respost negant-se a firmar la seva continuïtat. És per això que Florentino ha decidit aquesta temporada canviar d'estratègia, per la qual cosa els jugadors que no siguin compromesos amb el club no rebran el mateix tracte que aquells que sí que ho facin.

I aquest dissabte Toni Kroos ho ha pogut comprovar, ja que ha estat suplent a la victòria del Reial Madrid contra el Betis (2-1). A poc a poc, Carlo Ancelotti està configurant una nova línia de 3 al centre del camp, formada per Tchouaméni, Camavinga i Modric. Kroos, que continua sense voler renovar el seu contracte, està veient com el seu paper a l'equip és cada vegada més residual, el mateix que li està passant a Marco Asensio.

Fekir penalti no pitado Carvajal Real Madrid Betis
Fekir, en l'acció polèmica del Reial Madrid-Betis / Foto: EFE

Polèmica i igualtat al Bernabéu

Després de vèncer amb agonia l'Espanyol en la passada jornada de LaLiga, el Reial Madrid també ha hagut de suar per superar aquest dissabte al Betis, que arribava al Santiago Bernabéu amb 3 victòries a les 3 primeres jornades del campionat, com l'equip d'Ancelotti. I això que el Madrid ha començat fort, ja que només ha tardat 9 minuts a obrir el marcador, mitjançant Vinícius Júnior. Just abans, el Betis havia reclamat un penal, de Carvajal a Fekir, però malgrat haver-hi contacte dins de l'àrea, ni l'àrbitre ni el VAR no han assenyalat la pena màxima.

Malgrat l'1-0, el Betis no s'ha atemorit i ha continuat jugant a l'atac, amb barra, i al minut 17 ha aconseguit l'empat, després d'una gran acció de Borja Iglesias que Canales no ha desaprofitat per aconseguir l'1-1. Després del gol, el Madrid ha fet un pas al capdavant. Vinicius ha fallat el 2-1 quan ho tenia tot de cara per marcar, i tot seguit Rui Silva ha evitat el gol de Tchouaméni amb una aturada espectacular.

Rodrygo control de balon Real Madrid Betis / Foto: EFE
Rodrygo ha marcat el gol de la victòria contra el Betis / Foto: EFE

Rodrygo marca el gol de la victòria

Després del descans, el partit s'ha igualat i ambdós equips han buscant el gol, encara que el Reial Madrid ha estat capaç de generar més perill. Tot just començar, Benzema s'ha quedat a les portes del gol (48), i després ha estat el torn de Modric, que s'ha trobat amb un Rui Silva espectacular (54). Finalment, Rodrygo ha aconseguit el 2-1, després de rematar una bona assistència de Fede Valverde.

Al tram final, el Reial Madrid li ha cedit la possessió al Betis, que no ha dubtat en anar-se'n endavant a la recerca de l'empat, però els jugadors de Manuel Pellegrini no han estat capaços de marcar el 2-2, per la qual cosa el Reial Madrid es queda ja com el líder en solitari del campionat.