Florentino Pérez no pot esperar gaire més per anar tancant fitxatges per a la pròxima temporada. Els jugadors més desitjables que volen canviar d'aires desitgen anar tancant els seus futurs, mentre que esperar massa per fitxar pot inflar el preu o, el que és pitjor, que un altre club s'avanci i s'emporti la perla en qüestió.

I en aquesta situació es troba Aurélien Tchouameni, centrecampista del Mònaco que té una oferta del Reial Madrid des de gener, però que davant de l'immobilisme del club blanc s'ha començat a moure per la Premier League. Tchouameni vol sortir del Mònaco, ja que entén que el seu cicle al club monegasc s'ha acabat, per la qual cosa si el Madrid no mou fitxa acabarà fitxant per algun dels clubs anglesos que s'han posat en contacte amb els seus agents.

Aurelien Tchouameni Monaco Francia EuropaPress

Tchouameni, en un partit del Mònaco / Europa Press

Una perla de 50 milions d'euros

És per això que Florentino Pérez ha decidit per a un pas endavant i preparar el camí per arribar a un acord amb el Mònaco. El club exigeix 50 milions d'euros, una quantitat que el president del Reial Madrid volia rebaixar, però que veient l'interès que el jugador ha aixecat a Anglaterra molt probablement es veurà obligat a assumir. Amb Camavinga i Fede Valverde a la plantilla, el Madrid dubtava de si valia la pena incorporar un altre centrecampista jove, ja que Casemiro, Modric i Kroos continuen sent els titulars, però els bons informes que existeixen del futbolista han acabat pesant molt.

Tchouameni és un jugador molt complet, amb capacitat de desgast físic i, alhora, amb qualitat per jugar la pilota amb criteri, per la qual cosa el Madrid ha considerat que és una oportunitat de mercat que no pot deixar escapar. Tchouameni, a més, accepta un salari relativament baix, per la qual cosa compensarà l'elevat preu de traspàs.

Reial Madrid Liverpool Zidane EFE

Zinedine Zidane estima Tchouameni per al PSG / EFE

Una recomanació de Zidane

El nom d'Aurélien Tchouameni va arribar a la taula de Florentino Pérez a través de Zinedine Zidane, que a mitjans de la temporada passada ja va recomanar el seu fitxatge, juntament amb de Camavinga. El club va apuntar el seu nom i va començar a seguir-lo, fins a adonar-se que era un jugador molt interessant. Tchouameni es va fer famós a la final de la Nations League, contra Espanya, en la qual va ser titular en substitució de Kanté. Al gener, Florentino Pérez va enviar un home de confiança a Mònaco per iniciar els contactes.

Des d'aleshores, diversos clubs anglesos i el PSG s'han interessat a Tchouameni, que encara i no tancar cap porta sempre ha prioritzat l'interès del Reial Madrid. Florentino Pérez sap que ha d'accelerar, ja que si no pot acabar perdent el jugador, per la qual cosa no li quedarà més remei que posar a sobre de la taula els 50 milions d'euros que exigeix el Mònaco.

 

Imatge principal: Florentino Pérez vol construir un nou Reial Madrid galàctic / EFE