El Reial Madrid ha hagut d'activar ràpid els mecanismes perquè no se li escapés un dels fitxatges que fa ja molt temps que té identificats de cara al futur. Florentino Pérez sap que disposava d'aquesta bala a la recambra i que en qualsevol moment podia fer ús d'ella, i així serà al pròxim mercat d'estiu. Es tracta de la recompra de Fran García.

Fran García sempre ha esperat la trucada del Reial Madrid

El lateral esquerre del Rayo Vallecano porta uns anys demostrant el seu gran nivell a Primera Divisió, i en el moment que va sortir del Reial Madrid amb destinació a Vallecas, els merengues es van guardar un 50% dels seus drets en cas que necessitessin recuperar-lo en algun moment. Ara, els dubtes en el lateral esquerre, amb un Mendy que no està ni a prop de la solidesa que va mostrar en les seves primeres temporades, han fet pensar que era el moment.

Fran García Rayo Vallecano / Foto: Europa Press
Fran García condueix una pilota en un partit amb el Rayo Vallecano / Foto: Europa Press

A més, Fran García rep ofertes un mercat sí i un altre també per sortir del Rayo, ja que la seva clàusula de rescissió només ascendeix als 10 milions, i és més que desitjable per Europa, i també a Espanya. En mercats anteriors, el Betis s'havia interessat per ell, i també ara amb la sortida d'Álex Moreno rumb a l'Aston Villa. Però l'interès més real ha estat el del Bayer Leverkusen alemany, que havia arribat fa uns dies a oferir els 10 milions de la clàusula per emportar-se'l a la Bundesliga.

Per només 5 milions, tornarà a ser madridista

No obstant això, Fran García va decidir quedar-se a Vallecas i esperar la trucada del seu antic club, el Reial Madrid, i aquesta arribarà. A més, el club blanc té al seu favor que es va guardar el 50% dels seus drets, per la qual cosa repescar-lo només li costarà cinc milions d'euros, la meitat que a la resta. "El Reial Madrid té previst activar la clàusula d'opció de compra de Fran García amb el lateral per reincorporar-se al Reial Madrid el pròxim estiu, com han informat avui....Reial Madrid tenia una clàusula de venda del 50 % com a part de l'acord, per la qual cosa la inversió final seria de només € 5 milions", va explicar el periodista italià Fabrizio Romano, especialista en el mercat de fitxatges.

Fran García Rayo Vallecano / Foto: Europa Press
Fran García, a punt de posar un centre amb la samarreta del Rayo Vallecano / Foto: Europa Press

Així, quan acabi la temporada, o potser fins i tot abans d'això, el Madrid farà oficial el retorn de Fran García al club d'on va marxar per llaurar-se una carrera a Primera. Ara, per mèrits propis, torna a lluitar, en aquest cas, amb Ferland Mendy, per perseguir el seu somni de nen, triomfar al Reial Madrid.