El Reial Madrid busca amb insistència grans fitxatges i per això ja fa anys que està al darrere de la contractació de grans estrelles. Tot i això, la frustració s'ha anat repetint al llarg dels anys i, per exemple, el fitxatge de Kylian Mbappé s'ha allunyat cada vegada que hi ha hagut un intent. I Florentino Pérez comença a tenir a punt l'alternativa que estaria tancant.

El Reial Madrid continua pensant en Kylian Mbappé

Mbappé porta un parell d'estius deixant el Reial Madrid en un molt mal lloc. El club blanc ha provat el fitxatge amb insistència i, encara que l'ha tingut molt a prop, sempre ha rebut un cop molt dur del davanter francès. I el que ha passat és que Mbappé va renovar amb el PSG i no va voler prescindir de tots els milions que li donaven des del club parisenc.

Kylian Mbappé PSG / Foto: Europa Press
Kylian Mbappé celebrant un gol amb el PSG / Foto: Europa Press

Tot i que el Reial Madrid sempre ha estat allà i sempre l'ha esperat, mai ha acabat amb el seu objectiu. Però encara que els fracassos es van acumulant, el club blanc continua amb esperances de poder fitxar Mbappé. Des del Reial Madrid tornen a deixar aquesta porta oberta i esperen que aquest estiu sigui el moment decisiu.

Mbappé acaba contracte amb el PSG a final d'aquesta temporada i podria deixar definitivament el club francès. I aquí és on entra el Reial Madrid, que està a l'espera de saber quina és la seva decisió. De moment, ja ha posat la seva oferta sobre la taula. Però també cal estar atents als possibles rivals que puguin aparèixer.

Kylian Mbappé selección francesa Francia / Foto: Europa Press - Matthieu Mirville
Kylian Mbappé jugant amb la selecció francesa / Foto: Europa Press - Matthieu Mirville

Marcus Rashford, l'alternativa a Kylian Mbappé

I el Reial Madrid també es vol protegir per si se suma un nou fracàs. Com que Mbappé s'ha convertit en un maldecap cada temporada que l'han intentat fitxar, Florentino Pérez es planteja tenir un fitxatge estrella mig tancat i que només estigui a l'espera de saber si acaba fitxant Mbappé. I per aquest motiu el futbolista que s'està temptejant és Marcus Rashford, tal com informa Real Madrid Exclusivo.

El davanter anglès del Manchester United és un dels futbolistes estrella de la Premier League. I el Reial Madrid fa molt temps que l'observa. Tot i això, ara seria una gran opció de fitxatge si finalment no s'aconsegueix la compra de Mbappé. I la idea seria aconseguir el fitxatge de Rashford a través d'un intercanvi amb Take Kubo. Actualment el jugador japonès triomfa a la Reial Societat, però el club blanc el podria recuperar per poc més de 30 milions d'euros.

Marcus Rashford celebra gol Manchester United / Foto: EFE - Peter Powell
Marcus Rashford celebrant un gol amb el Manchester United / Foto: EFE - Peter Powell

I des del Reial Madrid s'estarien plantejant un intercanvi de futbolistes. Una operació, però, que s'allargarà en el temps, ja que abans que s'intentés s'haurà de resoldre el futur de Kylian Mbappé.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!