La paciència amb Ferland Mendy s'ha acabat per complet després dels seus últims partits i de les seves constants lesions. En el Reial Madrid ja han arribat a la conclusió que el millor que poden fer és posar-lo a la venda, i provar de trobar a un relleu de garanties, que pugui acabar amb els problemes que arrosseguen en el lateral esquerre. I és que fa temps que no tenen un jugador que pugui consolidar-se en aquesta zona.

Des que Marcelo va experimentar un declivi abrupte i inesperat, ningú no ha pogut assentar-se allà. En els últims anys, el titular habitual ha estat l'internacional francès, que comptava amb la confiança de Zinedine Zidane, però en cap moment no ha estat del grat de Carlo Ancelotti. El problema és que no té ningú més que pugui jugar en aquesta demarcació, després de permetre la venda de Miguel Gutiérrez al Girona, ja que David Alaba prefereix actuar en l'eix de la rereguarda.

Per sort, Florentino Pérez ja ha identificat el millor substitut possible per a l'ex de l'Olympique de Lió i del Paris Saint-Germain, i té emparaulada la seva arribada al Santiago Bernabéu. Ens referim a Fran García, que es va formar a La Fábrica, encara que mai no va poder arribar a estrenar-se amb el primer equip, a causa que va acceptar marxar al Rayo Vallecano quan era una de les estrelles del Castilla. I és la millor decisió que va poder haver pres.

La seva progressió des que va abandonar el Madrid ha estat imparable, i el seu primer any va ser vital per aconseguir l'ascens des de La Liga SmartBank. Ja plenament consolidat a La Liga Santander, també s'ha erigit com un dels millors de tota la competició, i això ha provocat que Ancelotti hagi donat l'OK a la seva tornada. El preu de l'operació serà de 10 milions d'euros, que és l'opció de recompra que es van reservar.

Així que tan sols necessiten l'aprovació del futbolista, que ja ha fet saber que considera que ha arribat el moment d'emprendre un nou desafiament, i aterrar en un club més ambiciós.

El Bayer Leverkusen va intentar el fitxatge de Fran recentment

Tot està tancat, i Fran tornarà al Madrid a l'estiu. Per això, va rebutjar el Bayer Leverkusen de Xabi Alonso fa tan sols uns dies, malgrat que també li presentaven una proposta realment atractiva, i li garantien ser titular habitual.

Si res no es complica, una cosa que no hauria de succeir, serà una de les primeres cares noves que tindrà Ancelotti per a la pròxima campanya.