Les apostes esportives són de tot menys atzar. La banca sempre guanya i l'usuari acostuma a perdre sempre. Però aquest cap de setmana, a la localitat finlandesa de Tampere, un jugador ha trencat totes les previsions de les cases d'apostes. Amb una inversió de només 20 cèntims n'ha tingut prou per guanyar una suma de 33.398 euros.

En concret, aquest usuari va predir el podi al complet de l'últim Gran Premi de Fórmula 1, el disputat al circuit italià de Monza aquest cap de setmana. Va encertar que Pierre Gasly seria primer, que Carlos Sainz acabaria la cursa en segona posició i que Lance Stroll tancaria el podi. Aquesta predicció, del tot inversemblant, perquè implicava que cap dels dos Mercedes acabés al podi, va acabar succeint.

Pierre Gasly victoria Monza Formula 1 EFE

Gasly, somrient al podi després de la victòria a Monza. / EFE

Aquesta composició del podi era tan difícil de preveure que les probabilitats eren d'1 entre 166.990, la xifra més alta que s'ha donat mai des de fa 10 anys. I és que cap d'ells havia guanyat mai una cursa i, de fet, cadascun dels pilots havien pujat només un cop al podi en la seva carrera. No obstant això, es van donar totes les circumstàncies perquè Gasly guanyés, Sainz acabés segon i Stroll ho fes en tercera posició i un ciutadà de Tampere, a Finlàndia, se'n va alegrar, i molt.