El Barça té problemes, i no és cap sorpresa, però es van sumant. L'últim cas que s'ha enquistat ha estat el d'Ousmane Dembélé. I gran part de la culpa és pel fitxatge de Ferran Torres. El club blaugrana ha apostat per contractar l'extrem espanyol, i això ha provocat canvis en tots els sentits.

L'arribada de Ferran Torres...

Xavi Hernández segueix fent feina per reconduir la mala situació esportiva del Barça. L'equip culer ha millorat, però encara es deixa punts i no està a l'alçada esperada. Però els seus futbolistes tampoc rendeixen al nivell esperat.

Sevilla Barça Xavi Hernández EFE

Xavi Hernández donant indicacions durant un partit del Barça / EFE

En aquest mercat d'hivern el Barça ha decidit fitxar Ferran Torres, una aposta clara de Xavi perquè es converteixi en un dels extrems a tenir en compte en el futur. I aquest fet ha provocat un nou canvi d'opinió en Dembélé.

L'extrem francès ja fa anys que és al Barça, i aquest proper estiu acaba contracte. És per això que fa mesos que hi ha una negociació per renovar en marxa, però que no s'acaba de fer efectiva. I tot és culpa del seu agent i de les ganes de guanyar diners. La situació ha passat de quedar-se al Barça a abandonar el Camp Nou en qüestió de dies. Un canvi d'opinió constant que continua marcant la inestable agenda negociadora del Barça.

6  Presentación ferrán torres, FC Barcelona   Efe

Ferran Torres sent presentat amb el Barça / EFE

... i l'adeu d'Ousmane Dembélé?

I tot i que Dembélé volgués renovar i jugar a les ordres de Xavi, sembla que després del fitxatge de Ferran Torres s'ha pres una altra decisió de difícil retorn. L'entrenador de Terrassa sap que si no hi ha un gir de guió radical, Dembélé marxarà gratis al final d'aquesta temporada. Està decidit per part del francès i del seu entorn.

Dembélé no té pressa, sap que té la paella pel mànec i que pot jugar amb el Barça. Els seus agents no fan cas als ultimàtums del Barça, que ja comencen a pensar en una venda. Si el francès no té pressa per marxar perquè sap que el proper estiu pot triar destí i cobrar una sucosa prima de fitxatge, el club blaugrana el vol vendre aquest mes de gener per treure'n algun rèdit.

Ousmane Dembele Europa Press

Ousmane Dembélé jugant amb el Barça / EuropaPress

Així doncs, el Barça té un problema seriós amb Dembélé. Xavi Hernández va apostar fort pel francès i li ha donat suport públicament en roda de premsa en més d'una ocasió, però la seva actitud no està sent la millor. I esportivament el rendiment de Dembélé tampoc és per tirar coets. El seu gol contra el Linares a la Copa del Rei no és suficient.

 

Imatge principal: Ferran Torres assegut a la grada del Camp Nou / EFE