El Barça i el Reial Madrid són equips rivals, però al mateix temps molts jugadors no ho consideren així. I per aquest motiu sempre que algun futbolista d'un o altre equip es refereix positivament al rival és motiu de polèmica. I l'últim que s'ha pronunciat és un ex del Barça com Carles Aleñá, que va passar de formar-se a la Masia, fer un petó a l'escut blaugrana i ser soci de Leo Messi a oferir-se obertament al Reial Madrid, l'etern rival blaugrana.

Carles Aleñá, amb passat llunyà al Barça

Carles Aleñá va ser un dels joves de la Masia cridats a comandar el mig del camp del Barça. Tot i això, no va ser un jugador capaç de guanyar-se la titularitat. Diverses temporades com a suplent del primer equip, sent important a la temporada 2018/19, i amb una sortida al Betis abans d'abandonar el club blaugrana de manera definitiva.

Ja porta quatre temporades al Getafe, on s'ha convertit en un jugador important. Continua jugant a Primera Divisió, però no ha acabat d'explotar la seva millor versió. I la realitat és que no aspira a molt més, a no ser que ara, als seus 26 anys, faci un salt de qualitat i sigui un jugador molt més important.

Carles Aleñá Getafe / Foto: Europa Press
Carles Aleñá jugant amb el Getafe / Foto: Europa Press

Carles Aleñá parla sobre el Reial Madrid

Però com que mai ha tingut pèls a la llengua i sempre ha estat un futbolista molt sincer, ara s'ha pronunciat d'una manera inesperada al podcast 'Vamos Show'. El futbolista català no ha descartat un possible fitxatge pel Reial Madrid si se li aparegués l'oportunitat: "Soc culer de per vida, però el Reial Madrid és un equip gran i no diria mai que no a un club com el Madrid. És un gran club i jo sempre he dit que vull jugar en un equip gran".

Unes declaracions inesperades de Carles Aleñá, però que al mateix temps podrien ser compartides per molts jugadors. El que no s'acaba d'entendre és que les digui un futbolista format a les categories inferiors del Barça.

Carles Aleñá gol Alabès Barça EFE
Carles Aleñá jugant amb el Barça / Foto: EFE

A tot això, Aleñá també ha aprofitat per parlar sobre els futbolistes que es mouen per diners: "Reben moltes crítiques, però puc arribar a entendre que hi hagi jugadors que vagin a determinades lligues a guanyar diners. És comprensible, cadascú decideix el que vol fer i és una realitat que els diners són importants". Ell, però, creu que en aquests moments "tinc més ganes de jugar a Europa i fer alguna cosa gran en competicions europees". Malgrat tot, no descarta res, ja que "de moment no he tingut aquesta possibilitat", acaba dient Carles Aleñá.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!