La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha arribat a un acord amb Espanya Global pels pròxims tres anys per "enfortir la imatge d'Espanya al món". El conveni estableix que les dues institucions col·laboraran "al disseny i elaboració d'un pla específic d'activitats i projectes d'interès mutu".

La intenció de la RFEF i Espanya Global és desenvolupar una estratègia "per potenciar i enfortir, a través de procediments conjunts, la reputació i prestigi de la imatge d'Espanya". A més, durant aquestes activitats es convidaran a representants de les administracions públiques, el sector empresarial i la societat civil.

"Volem fomentar el compromís, la igualtat, la superació... El futbol ha de ser una eina social que contribueixi al canvi i això ho assumirem encantats", ha assegurat el president de la Federació Espanyola, Luis Rubiales.

Per la seva part, la secretària d'Estat de la institució, Irene Lozano, ha comentat que "Espanya Global té com a objectiu fer valdre aspectes d'Espanya que constitueixin un model per altres països i sens dubte la RFEF i el futbol espanyol, ho són".