Encara amb molts dubtes, sobre noves arribades i sortides necessàries, però el Barça de la temporada 2021/2022 ja té data per tornar a la feina. El club blaugrana ha fet oficial els dies de l'inici de la nova campanya i seran justament en un mes.

12 de juliol, primer entrenament

Els dies 9 i 10 de juliol, els jugadors es faran les pertinents proves mèdiques per comprovar que tot estigui bé i el dilluns 12 de juliol serà quan es produeixi el primer entrenament de l'estiu. "La primera fase d'entrenaments de la pretemporada es durà a terme a la Ciutat Esportiva Joan Gamper", ha informat l'entitat catalana.

Entrenamiento Barça Piqué / FCB

Piqué entrenant-se / FCB

Es desconeix a hores d'ara si hi haurà gira del Barça en pretemporada. Les primeres propostes que van sorgir van ser Alemanya i Israel, però encara amb el coronavirus present al territori, els plans poden variar a última hora.

Cal comentar que els dies de retorn és per a tots aquells jugadors que no juguin ni l'Eurocopa ni la Copa Amèrica. En una plantilla tan internacional com la del Barça, és prou conegut que el gran pes del vestidor no tornarà a incorporar-se fins més endavant.

Amb el retorn de la pretemporada al juliol, el Barça recupera les dates a les quals estava acostumat abans d'esclatar la pandèmia. I és que el coronavirus va fer canviar els plans l'edició passada amb un final de traca a l'agost.

Amb Koeman i jugadors nous

Algunes de les novetats de la pròxima temporada ja es coneixen. L'entrenador seguirà sent Ronald Koeman, després que el president Joan Laporta li demanés un temps. I els primers fitxatges ja s'han fet oficials: el Kun Agüero, Eric Garcia i Emerson Royal vestiran de blaugrana. El capítol sortides encara està treballant-se a les oficines del Camp Nou, però el que està clar és que ha d'haver-hi una renovació a la plantilla.

De moment, la renovació de Leo Messi no s'ha fet oficial, però tots els camins semblen indicar a la continuïtat del capità i estrella culer. I més després que un dels seus grans amics, com és Agüero, hagi aterrat al Camp Nou. El '10' ja va assegurar fa temps que prioritza un projecte esportiu ambiciós que els diners i sembla que la proposta de Laporta li ha encaixat.

 

Imatge principal: Els jugadors del Barça entrenant-se / FCB