Encara no hi ha acord amb Pablo Gavi. El Barça segueix buscant fórmules per encaixar les renovacions i estratègies per convèncer els futbolistes i els seus agents per seguir vinculats al club blaugrana. El cas del jove futbolista andalús és una prioritat, però les dues postures encara estan molt allunyades.

Diferències econòmiques en la renovació de Gavi

Si fa uns mesos el Barça pensava que la renovació de Gavi estava molt a prop, la realitat ha quedat confirmada i no era com el club blaugrana pensava. El jugador de 17 anys és present i també futur del Barça, per això cal que la renovació sigui un fet. Però de moment hi ha masses diferències entre les dues parts.

gavi barca europa press

Pablo Gavi durant un partit del Barça / EuropaPress

El gran escull és l'econòmic. El jugador reclama un sou acord amb la seva importància dins l'equip, però el Barça és prudent i segueix oferint una renovació que no arriba a les expectatives de l'entorn del futbolista. La crisi econòmica culer fa anar Joan Laporta i Mateu Alemany amb peus de plom en aquests casos.

El futbolista, tot i tenir fitxa del filial blaugrana, només ha disputat 1 partit aquesta temporada amb el Barça B. I n'ha jugat fins a 35 amb el primer equip culer. Per tant, és obvi que Gavi ha arribat per quedar-se. I la renovació és una prioritat per al Barça.

Laporta Xavi Hernandez EFE

Joan Laporta parlant durant un acte del Barça / EFE

Gavi vol renovar amb el Barça

El Barça pretén blindar Gavi fins al 2027, amb una clàusula de rescissió que passarà dels 50 milions d'euros actuals als 1.000 milions, que ja s'han convertit en habituals en les noves renovacions culers. Unes xifres que no són discutibles en l'operació i que tampoc són el problema.

A més, Gavi té clar que vol seguir al Barça. Les seves últimes celebracions de gols fent-se petons a l'escut han deixat clara la seva postura. Ara, però, cal que les dues parts es tornin a retrobar per continuar amb les negociacions. Segons informa l'Sport, li van prometre a Iván de la Peña, l'agent de Gavi, que hi hauria una reunió després del Clàssic contra el Reial Madrid, però encara esperen que es produeixi.

gavi senyera escudo barca europa press

Pablo Gavi fent un petó a l'escut del Barça / EuropaPress

El que sí sembla clar és que el Barça mourà fitxa en els propers dies i que la renovació es tancarà en les properes setmanes. Tant una part com l'altra tenen la intenció d'arribar a un acord. El que sí haurà de passar és que el Barça cedeixi una mica en l'apartat salarial. Per tant, caldrà estar atents al futur de Gavi, però tot apunta que serà blaugrana.

 

Imatge principal: Pablo Gavi jugant un partit amb el Barça / EuropaPress