El Barça està immers en una crisi econòmica molt gran, però per tornar a la normalitat també ha d'invertir diners. A partir d'aquest diumenge torna el públic al Camp Nou i, abans que torni, la nova junta directiva ha hagut d'arreglar l'estadi per seguretat.

Una inversió obligada

El club blaugrana ja ha invertit fins a 1,8 milions d'euros per poder tornar a rebre afició a l'estadi amb seguretat, segons informa l'Sport. La infraestructura del Camp Nou és vella, té més de cinquanta anys, i calen reparacions constants.

En els últims mesos s'han comptat un centenar de desperfectes greus a l'edifici culer que necessitaven ser arreglats de manera urgent abans del retorn del públic. Però això no ha estat tot, ja que els 58.760 metres quadrats de les instal·lacions culers tenien un total de 900 desperfectes, centrats en l'estadi.

Camp Nou buit EFE

El Camp Nou en un dia que no es juga partit / EFE

Segons la mateixa informació, els problemes eren tan importants que hi havia risc de despreniment. El club ja ha resolt els problemes més greus, que eren 119, i estaven situats en la segona i tercera graderia.

A més, el Barça encara continuarà arreglant els desperfectes en les properes setmanes i els propers mesos. La propera fase costarà mig milió d'euros més.

El públic torna al Camp Nou aquest diumenge

Recordem que les reformes eren obligades perquè la nova normalitat va arribant en el món del futbol i amb l'inici de la nova temporada oficial, el públic tornarà a entrar als estadis del futbol professional. Els jugadors del Barça tornaran a viure un partit amb públic aquest mateix diumenge a partir de les 20.00h contra la Reial Societat.

braithwaite barça reial societat efe

Partit entre el Barça i la Reial Societat / EFE

La capacitat serà del 30%, que al feu culer representa un màxim de 29.803 espectadors. El club va obrir l'opció de demanar entrades als socis, que finalment han estat 15.280 peticions. 

D'aquesta manera tornarà el públic al Camp Nou 17 mesos després. I després de les obligades reformes, serà amb seguretat. Cal recordar que degut a la situació de pandèmia també hi hauran una sèrie de recomanacions i normes a seguir que ha informat LaLiga.

 

Imatge principal: El Camp Nou buit / EFE