Eusebio Sacristán ha admès en la roda de premsa de comiat com a entrenador del Girona que li fa "molta pena, molta ràbia, no haver pogut aconseguir la salvació, perquè aquest club es mereix el millor". Unes paraules que ha pronunciat acompanyat del president del Girona, Delfí Geli, del director esportiu del club, Quique Cárcel, i del capità, Àlex Granell, entre moltes altres personalitats.

I aquestes paraules també defineixen el dramàtic final i la impotència que ha dut el Girona a tornar a Segona Divisió dos anys després de l'històric ascens a Primera Divisió. "No em queda res més que donar les gràcies, perquè encara que tot al final ha estat dramàtic, el camí ha estat preciós", ha assenyalat Eusebio. I ha afegit que encara li costa "assimilar tot el que ha passat aquesta temporada" i ha admès que mai va posar el seu càrrec a disposició de la directiva, perquè sempre va creure que aconseguiria la permanència.

"És un moment trist perquè s'acaba una relació que mai vaig pensar que tindria aquest final. Vam entraren una situació de bloqueig que no ens ha permès afrontar el tram final amb una tranquil·litat més gran", ha lamentat el ja exentrenador, que també ha reconegut que en les últimes jornades de la competició "ha pesat molt l'aspecte anímic, la pressió i la por a perdre el que tens".

Eusebio Sacristán Girona EFE

EFE

Eusebio ha reconegut que va haver de transmetre "més seguretat, serenitat" a l'equip i ha confirmat que la rescissió del seu contracte ha estat de mutu acord amb el club, perquè "era el millor per als dos parts. Ha estat molt fàcil". "Era el moment d'un canvi. La resposta que hi ha hagut de l'afició en les últimes jornades m'ha donat a entendre que no està molt contenta de com ho he fet. L'afició és sagrada i mereix tot el respecte. He de entendre el seu missatge", ha sentenciat.

Enormement agraït "per tot el que hem trobat" en un club "fantàstic" que fa "les coses d'una manera coherent, sensata". Eusebio ha apuntat que no se sent orgullós "de com ha acabat tot", però sí de la forma com ho ha viscut. "Espero que torneu. Torneu a intentar-ho, perquè mereixeu estar a l'elit", ha manifestat Eusebio dirigint-se a Granell.