El Barça necessita trobar un substitut de Sergio Busquets. El club blaugrana ha tingut una mala notícia amb la baixa del migcampista català. I per això Xavi Hernández ha de trobar un relleu. L'entrenador de Terrassa s'ha quedat sense guia al mig del camp i ha pensat en Martín Zubimendi. Però les sensacions no són gens bones per al Barça.

Zubimendi no confia en el Barça

Zubimendi està sent notícia en els últims dies per la seva condició d'estrella de Luis de la Fuente a la selecció espanyola. Aquesta setmana es decideix la Nations League i el migcampista basc podria debutar oficialment amb el combinat espanyol. I tot apunta que serà el gran líder de la nova selecció espanyola.

Martin Zubimendi disputando un partido con la Real Sociedad / Foto: Europa Press
Martin Zubimendi jugant amb la Reial Societat / Foto: Europa Press

Però Zubimendi, de 24 anys, no vol pensar gaire en el seu futur. És conegut que el Barça el voldria fitxar, però el jugador de la Reial Societat no té gens clar d'acabar jugant al club blaugrana. Tal com informa El Confidencial, Zubimendi no contempla marxar al Barça per la inestabilitat econòmica i un contracte que encara no està garantit. Ja es va demostrar amb la sortida de Leo Messi fa dos anys i que el fair play financer segueix sent un problema per al Barça.

Zubimendi té la intenció de seguir triomfant amb la Reial Societat i ja ha negat Xavi Hernández i el Barça. Un primer "no" que no ha agradat el Barça, però que també entén la incertesa que tenen els futbolistes. A més, el fitxatge seria de 60 milions d'euros, que és la clàusula de rescissió del jugador de Sant Sebastià.

Martín Zubimendi celebracion gol Girona Real Sociedad / Foto: EFE
Martín Zubimendi celebrant un gol amb la Reial Societat / Foto: EFE

El Barça no es dona per vençut

Zubimendi encara no es veu al Barça i creu que la millor opció és jugar a la Reial Societat, que per fi ha tornat a classificar-se per jugar la Champions League. "Em motiva més heretar el '4' d'Asier Illarramendi que el '5' de Sergio Busquets", va assegurar fa uns dies en una entrevista a El Diario Vasco. "El '4' és el número que sempre m'ha agradat. És més, sempre ho he portat des de petit", va afegir.

Una clara demostració d'aquesta aposta de Zubimendi per seguir al club que l'ha vist créixer. I no afecta que Xavi Hernández digués que "Zubimendi és un pivot extraordinari, entén el model que ens agrada al Barça, domina amb i sense pilota". Una lloança que encara no l'ha convençut.

Xavi Hernández serio Barça / Foto: Europa Press
Xavi Hernández caminant / Foto: Europa Press

Tot i això, l'estiu encara no ha començat i encara queden moltes setmanes perquè el Barça pugui intentar convèncer Zubimendi. Ja veurem quan comenci la nova temporada si el migcampista basc és jugador de la Reial Societat o canvia de club.