El Reial Madrid pot no haver dit la seva última paraula en aquest mercat de fitxatges tot i desembutxacar 80 milions d'euros en Aurélien Tchouaméni que podrien ascendir als 100 si es compleixen una sèrie de variables. Florentino Pérez no tindria problema en afrontar una altra operació tan important com la del migcampista francès, i és que l'entitat merengue ja encadena una sèrie de mercats sense permetre's un traspàs milionari com els que acostuma a protagonitzar.

El Reial Madrid només pensa en Bellingham

Després de descartar el somni de Kylian Mbappé i d'assolir l'objectiu de fitxar Tchouaméni, el Reial Madrid només pensa en Jude Bellingham. El migcampista anglès del Borussia Dortmund té un perfil equiparable al de Luka Modric al mig del camp d'avui dels de Carlo Ancelotti. Per aquesta raó, es vol abordar el seu fitxatge de cara a l'estiu de 2023 amb la mirada posada en una possible retirada de l'interior croat.

Jude Bellingham Borussia Dortmund EuropaPress
Jude Bellingham, celebrant un gol amb el Borussia Dortmund / Fotografia: Europa Press

Si bé el seu rendiment durant aquesta temporada no fa pensar que el dia en què pengi les botes no és a prop, cal recordar que Modric ja té 36 anys i a l'estiu de 2023 en tindrà 37 i de camí cap als 38, que complirà al mes de setembre. Per aquesta raó, l'arribada de Bellingham podria ser el seu relleu, a banda que la inversió pel britànic oscil·larà els 90 milions d'euros. El Reial Madrid se la pot permetre aquest mateix estiu, i és per aquesta raó, que Florentino Pérez es planteja seguir la mateixa estratègia que amb Eduardo Camavinga.

Florentino Pérez podria avançar-se a tots de nou

Amb Camavinga, tots els seus pretendents volien esperar-se a l'estiu de 2022 per contractar-lo com a agent lliure un cop finalitzés el seu contracte. El Reial Madrid, des d'un principi, també es va postular per fer-ho aquest estiu. Tot i això, i tot i haver acabat invertint 31 milions d'euros, Florentino Pérez va estar ràpid per tancar la seva incorporació abans que ningú. Obviament, davant l'evidència que Camavinga abandonaria el club a cost zero, el Rennes va acceptar els 31 milions tot i ser pràcticament la meitat del 60 en què transfermarkt.es el valorava aleshores.

Florentino Perez Europa Press
Florentino Pérez, durant una conferència de premsa / Fotografia: Europa Press 

Amb Bellingham, clubs com el Liverpool i el mateix Reial Madrid tractaran de fitxar-lo a l'estiu de 2023, ja que el jove migcampista va deixar clar en declaracions pel diari BIld que vestiria de groc, almenys, durant una temporada més. Els clubs que volen fitxar-lo, en principi, respectaran les paraules del futbolista de 19 anys.

Tanmateix, segons avança el portal web defensacentral.com Florentino Pérez preguntarà per ell als alemanys per tal de tirar endavant el fitxatge aquest mateix estiu. D'aquesta manera, el màxim mandatari merengue explotaria de nou el factor sorpresa com amb Camaviga, però haurà de tenir en compte que el preu també serà superior als 90 milions que valdria el 2023.

 

Imatge principal: Florentino Pérez, acomodant-se la corbata / Fotografia: Europa Press