Més i més capítols del partit de Lliga als Estats Units. Sembla que el Girona-Barça serà l'escollit i ara segueixen sortint noves informacions al respecte. I el tema polític es posa dins de la discussió.

Prohibida la simbologia política en el partit, sonant l'himne espanyol i presència de milers de banderes espanyoles. Aquesta és la recepta que es voldria aplicar tal com explica el programa 'El Partidazo' de la COPE. Segons explica el mitjà, no es permetria simbologia política durant el Girona-Barça. Sonaran els himnes dels Estats Units i l'espanyol just abans del partit. I també hi hauria la intenció de repartir entre el públic 40.000 banderes espanyoles.

Primeres mesures que surten a la llum, però que encara ho deixa tot a l'aire. Per una altra banda, segons explica el programa 'El Larguero' de la SER, la Federació Espanyola, amb Luis Rubiales al capdavant, tindria la intenció de frenar el partit als Estats Units. A més s'afirma que la RFEF hauria d'autoritzar aquest canvi proposat per la Lliga.