Florentino Pérez s'ha endut una gran decepció amb Dani Carvajal. Fa anys que el lateral dret, madridista de sempre, és l'amo i senyor de la banda dreta sense tenir pràcticament oposició, i això que en els últims anys ha anat encadenant lesions amb bastant assiduïtat. El Reial Madrid entenia que Carvajal mereixia el lloc, per la qual cosa no li buscava una competència massa gran.

Ara, amb Carvajal amb 30 anys i patint de nou massa problemes físics, el Reial Madrid ha decidit fitxar un lateral dret de nivell, pensant per al curt termini, però també per al futur, per la qual cosa li ha comunicat a Dani Carvajal que s'hauria de buscar equip. El Madrid, en agraïment a la seva carrera, li facilitarà la sortida. La sorpresa ha estat majúscula quan el jugador ha respost que no té intenció de moure's del Santiago Bernabéu i que vol complir el seu contracte.

Florentí Perez telefono EuropaPress

Florentino Pérez està molt decebut amb Dani Carvajal / Europa Press

Carvajal no pensa moure's de Madrid

Amb contracte fins al 30 de juny del 2025, Dani Carvajal no pensa anar-se'n del Reial Madrid. Té el seu futur blindat i està còmode a la ciutat, per la qual cosa no vol anar. Al seu dia ja va acceptar anar-se'n a Alemanya, per guanyar-se un lloc al Madrid, però ara no vol tornar a canviar de club i de ciutat. Entén que continua estant capacitat per ser titular a l'equip, per la qual cosa no considera just ser un dels sacrificats. Si el jugador no facilita la seva sortida, al Madrid no li quedarà més remei que quedar-se'l.

Malgrat el mal tràngol, al Reial Madrid continuen pensant que Dani Carvajal entrarà en raó i que entendrà que el seu cicle al club blanc ha acabat. Florentino Pérez vol construir un altre Madrid galàctic i una de les posicions que vol reforçar és la del lateral dret. Carvajal es vol quedar, encara que sigui per ser suplent, però al club blanc no pensen el mateix.

Pedro Porro Europa Press

Pedro Porro, en un partit de l'Sporting de Portugal / Europa Press

Pedro Porro, el favorit del Reial Madrid

El principal favorit per convertir-se en el nou lateral dret del Reial Madrid és Pedro Porro, que està firmant una temporada espectacular a l'Sporting de Portugal. El lateral està cedit pel Manchester City, però el club lisboeta té una opció de compra de 8,5 milions d'euros que ja ha decidit exercir. El pla és quedar-se'l en propietat i, tot seguit, traspassar-lo, ja que ja ha rebut la trucada de diversos clubs.

Al Reial Madrid creuen que Pedro Porro podria acabar al Santiago Bernabéu per una quantitat d'entre 25 i 30 milions d'euros. El club blanc fitxaria un lateral amb molt futur per una quantitat coherent, mentre que l'Sporting de Lisboa faria un negoci rodó, ja que guanyaria uns 20 milions d'euros d'una forma molt fàcil.

 

Imatge principal: Dani Carvajal no té cap intenció d'anar-se'n del Reial Madrid aquest estiu / Europa Press