El Girona dona la volta al marcador en cinc minuts contra l'Espanyol a l'RCDE Stadium i aconsegueix els tres punts al límit del temps reglamentari (1-2). El conjunt gironí derrota el líder amb els gols de Bárcenas i de Samu Sáiz, deixant estèril la diana de Raúl de Tomás.

En els primers minuts, el Girona va inquietar Diego López, però els blanc-i-blaus van gaudir de la majoria d'ocasions en els 45 minuts inicials. Adrián Embarba; Raúl de Tomás i David López van certificar el seu domini amb avisos constants sobre la porteria visitant.

Finalment, l'Espanyol va treure el premi al minut 39. La societat formada per Embarba i Raúl de Tomás va començar decantant el resultat a favor dels pericos. RDT va fer el primer gol de la nit després de concloure l'acció amb un xut amb la cama dreta enganxat a el pal.

A la represa, el Girona es va revolucionar i va merèixer l'empat. Però fins al minut 83 no va arribar. Bárcenas va córrer la banda dreta, va buscar una posició còmoda entre els futbolistes rivals, que no van tallar la seva progressió, i va signar una fuetada creuada inabastable per al porter de l'Espanyol. I cinc minuts després Samu Sáiz va marcar de penal després d'una falta innecessària de Cabrera dins l'àrea.

Sense més sorpreses a l'RCDE Stadium, l'Espanyol viu la seva pitjor ratxa de resultats amb un empat i una derrota, i el Girona continua escalant posicions a la Lliga SmartBank.

Imatge principal: Bárcenas i Samu Sáiz celebrant el primer gol del Girona / EuropaPress