L'Espanyol i el Celta han signat un empat al RCDE Stadium que frustra les pretensions europees dels catalans i també la possibilitat d'allunyar-se amb contundència dels llocs de descens dels gallecs (1-1). Els blanc-i-blaus s'han confiat gràcies a Wu Llei, però Maxi Gómez ha igualat el pols.

Ha estat un partit d'altes revolucions. Aspas ha començat examinant la defensa de l'Espanyol i Borja Iglesias la del Celta. Però el xinès de moda, Wu Lei, ha estat el primer capaç de foradar la porteria rival. Capaç de rematar de manera acrobàtica una passada de Marc Roca que ha servit per moure el marcador. El futbolista xinès ho ha celebrat fent un petó a l'escut.

Però tot i l'avantatge durant quaranta minuts, la relaxació ha arribat i el Celta ha igualat. Els gallecs buscaven amb insistència l'empat, mostrant un futbol menys afinat que de costum. L'Espanyol ha intentat aprofitar els espais, perseguint el segon gol de la nit: l'habitual en l'estil de Rubi. De totes maneres, el Celta ha aconseguit traduir el seu imprecisió en èxit. Ho ha fet Maxi Gómez al minut 72 després d'un contracop i assistit per Iago Aspas.

Un punt insuficient per banda i a passar pàgina. Queden quatre jornades de Lliga i l'Espanyol, ja sense patir, només mira d'acabar el més amunt possible; i el Celta allunyar-se d'un renyit descens.