El Barça femení ha derrotat l'Espanyol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (0-4) i, d'aquesta manera, ha reforçat el seu liderat a la Primera Iberdrola. Les de Lluís Cortés tenen 34 punts, 8 més que l'Atlètic de Madrid, que aquest diumenge visita l'estadi del Tenerife. L'altra cara de la moneda és l'Espanyol. L'equip perico, com el seu homònim masculí, és cuer del campionat i viu una situació que comença a ser dramàtica.

Tot i que els dos conjunts evidencien una diferència molt gran de nivell, el cert és que l'Espanyol ha aconseguit mantenir l'empat a zero durant mitja hora. Jordi Ferrón ha dirigit el seu primer partit al capdavant de l'equip blanc-i-blau i, potser per aquest fet, les seves jugadores han pogut plantar cara en la fase inicial del duel.

En el minut 32, però, Jennifer Hermoso ha ajusticiat les periques després de rematar una excel·lent centrada de Caroline Graham. La madrilenya, però, no en tenia prou. Abans del descans, la davantera blaugrana ha ampliat l'avantatge del seu equip amb una rematada d'esperó.

A la segona part, i amb el partit pràcticament sentenciat, el Barça ha comptat amb diverses ocasions per anotar el tercer gol, però aquest no ha arribat fins al minut 84, quan Marta Torrejón ha perforat la porteria local. Abans d'acabar, Vicky Losada també s'ha volgut sumar a la festa i ha marcat en el darrer minut del temps afegit.

El duel enfrontava dos equips amb dinàmiques oposades i no hi ha hagut sorpreses. El Barça posa la directa cap al títol i l'Espanyol segueix intentant trobar la tecla per sortir del pou.