L’Espanyol no ha estat capaç de passar de l’empat a Vitòria. El conjunt blanc-i-blau ha firmat el 0-0 contra l’Alabès en un partit avorrit, amb molt poques ocasions i en què ha brillat Diego López en el tram final evitant dos gols dels bascos. Els pericos segueixen sense conèixer el que és la victòria en aquesta temporada.

L’Espanyol no té gaire temps per descansar. Després de l’eufòria europea de dijous, el conjunt blanc-i-blau s’ha desplaçat fins a Vitòria per buscar sumar els primers tres punts a la competició domèstica. La derrota a casa contra el Sevilla va fer mal, però els pericos es van curar les ferides amb el triomf contra el Zorya.

Sense ritme i amb escasses oportunitats

L’Alabès, que ja va guanyar en la primera jornada, ha sortit al terreny de joc sense el nerviosisme de no tenir cap punt al seu caseller. Bascos i catalans han ofert una primera part avorrida, sense ritme, amb poc futbol i amb escasses oportunitats.

Didac Vila Aleix Vidal Alabes Espanyol EFE

David Gallego sap que la temporada és molt llarga i, que si es classifiquen per la fase de grups de l’Europa League, haurà de fer rotacions per poder oferir la millor versió de l’equip. En el matx d’aquest diumenge, han descansat futbolistes importants com Facundo Ferreyra, Wu Lei i Javi López.

Marc Roca, imprescindible per als pericos, és un dels pilars de l’equip, però el seu futur és una incògnita. Les últimes informacions asseguren que l’interès del Bayern de Munic pel català ha disminuït, però la veritat és que Roca no ha presentat el seu millor nivell contra l’Alabès.

Sense propostes

Ha tingut un error en la primera meitat que podria haver costat el primer gol, però Aleix Vidal no ha tingut afinada la punteria. El més destacat del primer temps ha estat el cop al cap que li ha fet Ely a Campuzano. Al jugador de l’Espanyol li ha sortit sang, però s’ha pogut reincorporar al joc.

aleix vidal alabes efe

Els aficionats locals animaven amb fermesa els seus, però cap dels dos equips oferia una proposta atractiva sobre la gespa de Mendizorrotza. La segona part no ha tingut més transcendència que una acció del debutant Corchia, que ha estat rebutjada per Pacheco, i dues oportunitats finals que han aturat a la perfecció Diego López.

L'Espanyol salva un punt gràcies al seu porter i necessita carregar piles per dijous vinent per tancar l'eliminatòria de l'Europa League.