L'empat només valia a Espanya. Anglaterra i Croàcia es disputaven a vida o mort estar a la final four de la UEFA Nations League i els de Luis Enrique només s'ho podien mirar des de casa. Els anglesos han guanyat per la mínima (2-1) als subcampions del món a Wembley i han obtingut el tiquet per accedir entre els quatre millors d'aquest nou torneig.

Els britànics han sigut superiors als croats pràcticament en tot el partit. Kane era la referència ofensiva pels seus i ja en el minut 15 de la primera part avisava amb una doble ocasió. Croàcia patia en el mig del camp sobretot per la baixa significativa de Rakitic. El del Barça es va lesionar en el partit contra Espanya i estarà entre 10 i 15 dies de descans per una elongació a la cama dreta.

En la represa, els balcànics han igualat forces i Kramaric, sol contra el món, ha obert la llauna en el 57' amb un golàs. Ha estat llavors quan els britànics no trobaven els espais i no sabien com empatar el matx. Fins que en el minut 77, a pilota parada, Lingard ha anotat el gol de l'empat després d'una sèrie de rebots. 1-1 i podia passar qualsevol cosa.

El partit s'ha tornat boig, contraatacs constants d'una banda i d'una altra, els minuts corrien i l'única beneficiada era Espanya. Croàcia l'ha tingut amb un xut de Lovren i Walker sota la línia ha salvat als seus. I uns minuts més tard, en el 85', gol de Kane. Anglaterra aconseguia remuntar i havia d'aguantar els minuts finals. La defensa anglesa ha resistit i ha sumat els tres punts.

Espanya va començar extraordinàriament bé la Nations League i en els primers dos partits va obtenir dues victòries: 1-2 contra Anglaterra i 6-0 contra Croàcia. Semblava que la nova era de Luis Enrique prometia i donava la sensació de ser molt superiora al seu rival.

No obstant això, la Selecció espanyola no va tenir l'encert necessari en els següents dos partits i va rebre un 2-3 contra els britànics i un 3-2 contra els balcànics. La classificació ha quedat de la següent manera: 1. Anglaterra (7 punts), 2. Espanya (6 punts), i 3. Croàcia (4 punts).