Espanya ha perdut contra Anglaterra en la primera derrota de l'era de Luis Enrique com a seleccionador (2-3). El combinat espanyol ha decebut després d'una mala primera meitat, en què ha encaixat tres gols. Les dianes de Paco Alcácer i Sergio Ramos, en l'última jugada del partit, no han estat suficients per garantir-se el passi a la final de la Nations League i ara es jugaran el bitllet per a la fase final el novembre a Croàcia.

L'equip espanyol, que segueix líder amb 6 punts enfront dels 4 que ara suma Anglaterra i l'únic que té Croàcia, s'ha vist superat per la velocitat dels anglesos en el primer temps i, al costat de les seves pèrdues i errors en defensa, ha marxat al descans amb un 0-3 gràcies a dos gols de Raheem Sterling i un altre de Marcus Rashford.

A la represa, el joc i l'ímpetu de la 'roja' ha canviat i ha buscat amb afany retallar distàncies i una remuntada que hauria estat increïble. Encara que ha millorat molt i ha tingut bones ocasions i moltes més rematades, no ha pogut evitar la derrota tot i els gols de Paco Alcácer, al minut d'entrar al terreny de joc, i Sergio Ramos, ja en el temps afegit.