Just abans del descans del Celta-Barça d'aquest dissabte, i amb 0-3 al marcador, Ansu Fati s'ha lesionat. Sergi Barjuan ha enviat a escalfar Philippe Coutinho, però el partit ha arribat a l'entretemps sense que es produís cap substitució. En el moment, s'ha pensat que Sergi no havia fet el canvi per no perdre una finestra de substitucions, ja que en l'inici de la segona part ha aprofitat per fer dos canvis, ja que Eric Garcia, amb molèsties, tampoc no ha iniciat el segon temps, sent substituït per Araújo.

La novetat és que l'elegit per jugar en la posició d'Ansu Fati no ha estat Coutinho, si no Alejandro Balde, que ha jugat com a extrem esquerre per davant de Jordi Alba. El brasiler, de fet, no ha jugat ni un sol minut a Vigo, una circumstància molt estranya tenint en compte que ha estat el primer que Sergi Barjuan ha enviat a escalfar quan Ansu Fati s'ha emportat la mà a la part del darrere de la seva cuixa.

Barça Ansu Fati EFE

Coutinho hauria d'haver entrat per Ansu Fati / EFE

Coutinho no ha volgut jugar, molest per ser suplent

A poc a poc ha anat circulant un rumor per Vigo. Coutinho no ha entrat al terreny de joc per Ansu Fati perquè s'ha negat a fer-ho o, com a mínim, perquè ha mostrat una actitud impròpia en aquells nivells. Així ho recull Esport 3. Pel que sembla, al brasiler no li ha fet cap gràcia ser suplent, com ja ho va ser a Kíev, per la qual cosa, amb 0-3 al marcador, no ha mostrat l'actitud correcta.

Coutinho s'ha aixecat amb desgana i passivitat, davant de la mirada de sorpresa de Sergi Barjuan, que necessitava que el jugador escalfés amb celeritat, ja que Ansu Fati no podia continuar jugant i no era qüestió d'estar un temps preciós amb un futbolista menys sobre el terreny de joc.

Sergi EFE

Sergi Barjuan, durant el Celta-Barça d'aquest dissabte / EFE

Coutinho, problema rere problema

Veient la lamentable actitud de Coutinho, que cal recordar que és el futbolista més ben pagat de la plantilla del Barça, Sergi ha decidit anul·lar el canvi, ja que no tenia cap altre futbolista escalfant i, arribat el descans, li ha donat l'oportunitat a Alejandro Balde.

Després del partit, en el qual el Barça ha vist com el Celta li empatava en el descompte el 0-3 amb el qual s'havia anat al descans, l'entrenador de Les Franqueses ha estat qüestionat sobre l'assumpte, però ha llançat pilotes fora, conscient que el seu periple per la banqueta del primer equip del Barça ha acabat. "No em fixo en els jugadors que escalfen o que són a la banqueta. Estic pendent del partit, que ja m'exigeix suficient", ha afirmat. Haurà de ser Xavi Hernández el que hagi de prendre una decisió sobre què fer amb Coutinho.

 

Imatge principal: Philippe Coutinho, en un partit d'aquesta temporada del Barça / Europa Press