Un Barça intermitent, immadur i amb una actitud imperdonable ha deixat escapar dos punts després de molt patiment contra el Celta de Vigo en partit de la Lliga Santander (3-3). De guanyar per tres gols a demanar l'hora a Balaídos i encaixant un gol en l'últim minut. Després d'una gran primera part, ha arribat una segona meitat lamentable, que a més ha estat marcada per les múltiples lesions.

El festival golejador del Barça

Aquest Barça ha semblat un nou Barça, però també el vell Barça. En l'últim partit de Sergi Barjuan a la banqueta del primer equip blaugrana, ja s'ha començar a notar l'efecte Xavi Hernández. Però per pocs minuts. Arribant amb vuit lesions, però confiant en els joves de la casa.

Els protagonistes han començat sent Nico González i Ansu Fati, que han dirigit l'equip com han volgut. Però també a destacar Mingueza, Eric Garcia o Gavi. Un nou Barça que ha passat per sobre d'un Celta que en els últims anys s'havia resistit als culers. Molt bon inici.

Nico Gonzalez Iago Aspas Ansu Fati EFE

Ansu Fati i Nico González en una jugada amb Iago Aspas / EFE

Tot just en el minut 5, jugada individual per la banda esquerra d'Ansu Fati que acaba amb la pilota al fons de la porteria. Una petita ajuda d'un rebot amb Renato Tapia, però la intenció ha estat letal.

I amb aquest impuls blaugrana, els gallecs no han pogut fer-hi res. Qui ha començat a crear i a dominar el partit amb els canvis de ritme i la implicació ha estat el jove Nico. El migcampista corunyès del Barça, de 19 anys, s'ha posat l'equip a l'esquena. Els seus registres semblen infinits. I després d'una jugada individual de molta classe, ha servit el segon gol a un sorprès Sergio Busquets, que ha marcat al minut 18 després de xutar des de fora l'àrea.

Però el recital de Nico ha seguit. I gràcies a una altra jugada individual, escapolint-se entre dos rivals amb una croqueta, ha servit la pilota a Jordi Alba, que ha donat mig gol a Memphis Depay, que ha rematat de cap al fons de la porteria passada la mitja hora de joc a Balaídos.

Barca celebracion gol EFE

Els jugadors del Barça celebrant un dels gols contra el Celta / EFE

Tres lesions i tres gols del Celta

Però aquesta golejada i alegria culer s'ha acabat de cop amb la lesió d'Ansu Fati. Abans del descans ha rebut una trepitjada i li han hagut d'embenar la mà. Però després, en una cursa en ple contracop, ha notat una punxada a la part posterior de la cuixa i ha hagut de demanar el canvi.

Després de les males notícies i de la lesió d'Ansu i també d'Eric Garcia, a l'inici del segon temps han saltat a la gespa Alejandro Balde i Ronald Araujo. Però Iago Aspas ha marcat el gol del Celta després d'una errada de Ter Stegen. I poc després ha arribat una altra lesió: la de Nico González.

Barça Ansu Fati EFE

Ansu Fati a terra després de lesionar-se / EFE

El Barça, jugant a contracorrent, ha tornat a patir. Fins a dos gols anul·lats al Celta abans que Nolito fes el segon gol legal dels locals al minut 74. Un Barça immadur i inexperimentat, que ha demostrat que la il·lusió dels joves no és suficient. I en l'última jugada del partit, ja havent passat tots els minuts d'afegit, Iago Aspas ha fet l'empat amb un golàs des de fora l'àrea.

Imperdonable. A partir d'ara ja comença l'era de Xavi Hernández. Les lesions han fet molt mal, però el Barça ha de millorar molt.

Imatge principal: Els jugadors del Barça celebrant un gol a Balaídos / EFE