Florentino Pérez ha d'assumir que ha comès alguns errors molt greus durant el seu mandat. Encara que han estat pocs, i prevalen més els èxits que ha aconseguit el Reial Madrid en tot aquest temps, també mereixen ser esmentats, per aprendre d'ells i que no es tornin a repetir. I aquí podem esmentar els fitxatges de jugadors que no han aportat absolutament res, i van ser una ruïna econòmica, com els de Kaká o Eden Hazard.

Especialment dolorós ha estat el cas del belga, que pot presumir de ser la incorporació més cara que han realitzat mai des del Santiago Bernabéu. Ni més ni menys que 160 milions d'euros van pagar per treure'l del Chelsea, per una petició expressa de Zinedine Zidane. Però tan sols ha deixat mals de cap, problemes i escàndols extraesportius. I no ho tenen fàcil per donar-li sortida, per culpa de l'elevat salari que percep.

El que està clar és que aquest any tornaran a provar sort i provaran de col·locar el '7', que té un rol residual en els plans de Carlo Ancelotti. Ja es conformen amb perdre'l de vista, encara que sigui obtenint una quantitat ridícula com a compensació. Un altre futbolista que mereix ser esmentat és Reinier Jesús, una aposta personal del president, que va fer cas a les recomanacions de Juni Calafat, el seu home de confiança en el Brasil.

Després de l'èxit que van tenir les operacions amb Vinicius Junior i amb Rodrygo Goes, esperaven tenir la mateixa sort amb l'atacant nascut l'any 2002. I van pagar prop de 30 'quilos' al Flamengo per la seva gran promesa de futur, avançant-se, d'aquesta manera, a la resta de pretendents que tenia, com el Barça, l'Atlètic de Madrid o el Manchester United. Però tres anys més tard, encara ni tan sols ha debutat amb el primer equip del Madrid.

No podia ser inscrit, a causa que no hi havia places lliures per a extracomunitaris, i va començar jugant amb el Castilla. Però la pandèmia va provocar que la competició es cancel·lés, i estigués molts mesos sense disputar cap partit. Així que va optar per anar-se'n a préstec al Borussia Dortmund, on va ser dos cursos, sense tenir continuïtat ni oportunitats. Fins que va arribar al Girona, on segueix sent suplent, i continua immers en un ostracisme al qual no troba escapatòria.

Reinier, sense opcions de tornar al Madrid

Encara que ara ja podria ser registrat i estrenar-se amb el Madrid, Reinier ni tan sols realitzarà la pretemporada. Florentino Pérez ha pres la decisió de vendre'l o cedir-lo de nou, i perdre'l de vista.

Encara és jove, però l'esperança s'ha perdut per complet amb ell.