Ernesto Valverde comença a fer-se a la idea que no podrà continuar comptant a les seves files amb Nico Williams ni amb Iker Muniain. En especial, amb aquest últim, qui sembla tenir totalment decidida la seva marxa del Athletic Club de Bilbao, on és el capità, i una autèntica llegenda del club. Però després de tota una vida defensant els mateixos colors, pot iniciar una nova aventura en un altre conjunt on li garanteixin més continuïtat, ja que pràcticament no ha tingut minuts.

I en aquest sentit, ha estat col·locat insistentment en el Vila-real, ja que Marcelino García Toral estaria encantat de tenir-lo novament a les seves ordres. Per part de l'extrem de 21 anys, té una clàusula de rescissió de 50 milions d'euros, i molts conjunts de primer nivell s'han mostrat interessats en pagar-la. Per tant, també sembla que serà pràcticament impossible que romangui en San Mamés, encara que per sort, ja han trobat el seu reemplaçament ideal.

Nico Williams Athletic Club
Nico Williams/ Athletic Club

Perquè fa tan sols unes setmanes, es va confirmar l'aterratge d'Álvaro Djalo procedent del Sporting de Braga, a canvi de 15 'quilos' fixos i cinc més en variables. Està realitzant un any fantàstic a Portugal, i es va criar al país basc, de manera que compleix els requisits sense problema. I curiosament, passarà a compartir vestidor amb el seu cosí, Adu Ares, que ja juga al primer equip, després d'haver-se format a la pedrera de Lezama.

Mentre que per fer oblidar la sortida de Muniain, el Athletic té moltes esperances dipositades en el jove Unai Gómez, al qual Valverde està donant molt protagonisme, i també en una altra perla que actualment es troba a préstec en un altre conjunt. Parlem de Nico Serrano, que era considerat com un dels atacants amb més projecció, juntament amb el menor dels Williams, i per fi ha trobat el seu lloc ideal per brillar.

Nico Serrano Athletic gol web Athletic Club Bilbao
Nico Serrano/ Athletic Club

No va acabar de funcionar en el Mirandés ni en el PEC Zwolle neerlandès, i al gener van optar per enviar-lo a préstec al Racing de Ferrol, una de les revelacions en La Liga Hypermotion, per cobrir la baixa de Carlos Vicente, traspassat a l'Alabès. I ha impressionat tots.

El Athletic li donarà una nova oportunitat a Serrano

Les bones impressions que ha deixat Serrano li han servit perquè 'El Txingurri' estigui disposat a donar-li una nova oportunitat a les files del Athletic, on realitzarà la pretemporada.

Encara que fer oblidar a Muniain no serà una tasca simple...