Erling Haaland és l'heroi del Manchester City. El noruec ha rescatat els skyblue d'un partit trampa davant el Fulham en el temps de descompte i des del punt de penal (2-1). Pep Guardiola havia deixat el noruec a la banqueta, i el seu equip l'ha trobat a faltar. Durant més d'una hora, els citizen han jugat amb un home menys per l'expulsió de Cancelo, però finalment han aconseguit la victòria, en part també, gràcies a la diana que ha transformat Julián Álvarez en la primera meitat amb un xut potent. El City de Guardiola segueix sense perdre a l'Etihad i posa pressió a l'Arsenal.

Julián Álvarez obre la llauna i el City es queda amb deu

Pep Guardiola ha deixat Erling Haaland a la banqueta d'inici. Però això no ha suposat un maldecap per l'atac dels skyblue, que han començat pressionant i, Julián Álvarez, que està cridat a ser el company golejador del noruec, ha respost per obrir la llauna del partit. El davanter argentí ha rebut una passada entre línies de Gündogan i ha fet un xut potent que, amb l'ajuda del travesser, s'ha colat al fons de la xarxa.

Els citizen dominaven, s'ha passat del 2-0 a l'empat en el marcador en pocs segons. Minut 24, Stones aprofita un rebuig del porter rival en una falta lateral per marcar gol, però hi havia fora de joc i, en la jugada següent, Cancelo comet penal sobre Wilson i veu la targeta vermella. Andreas Pereira ha enganyat completament Ederson des dels onze metres.

Cancelo expulsat Manchester City / Foto: EFE - Peter Powell
Cancelo ha comès penal i ha vist la targeta vermella en el minut 25 / Foto: EFE - Peter Powell

Amb un jugador menys, el City ha seguit en la mateixa línia, però li ha costat trobar porteria en el segon temps. Només començar, Aké avisava amb una rematada de cap fluixa i, De Bruyne, no trobava porteria en una falta en la qual tothom es pensava que centraria. Les mirades, però, estaven centrades en l'entrada en escena de Haaland, enmig de la pluja d'un Etihad que el trobava a faltar. El noruec ha entrat en el minut 63 i en només cinc minuts ja avisat en una volea que no trobava porteria. En el minut 74, ha tornat a ser el protagonista. Centrada perfecte de De Bruyne al cap d'un Haaland que remata al fons de la xarxa, però el seu genoll estava lleugerament avançat. Nou gol anul·lat al City.

S'estava acabant el partit i no hi havia manera de trencar l'empat, però novament el belga i el noruec han estat protagonistes ja en el temps de descompte. De Bruyne retalla dins l'àrea i l'àrbitre xiula penal de Robinson. La pena màxima la llançaria Haaland, que no ha perdonat i ha fet embogir l'Etihad.

Guardiola, de la indignació a l'embogiment

Pep Guardiola, com sempre, ha viscut el partit amb molta intensitat. El de Santpedor ha deixat a Haaland a la banqueta, després de contestar Ibrahimovic en roda de premsa, ja que el suec l'havia criticat dient que el seu ego podia perjudicar a la carrera de Haaland, que acabaria sortint i marcant el gol de la victòria. De fet, davant el Fulham, Guardiola ha passat d'estar indignat a embogir. El VAR ha anul·lat dos gols als citizens per fora de joc: un a Stones i l'altre al davanter noruec. I en moments del partit se l'ha vist enfadat, com quan parlava amb Cancelo després de la seva expulsió. Al final, però, l'alegria de l'Etihad s'ha apoderat d'un entrenador que ha acabat celebrant amb tothom el triomf del seu equip.