El Barça està en plena feina de planificació per a la temporada vinent. Pep Segura, Éric Abidal i Ramon Planes ja fa un temps que estan fent feina per millorar la plantilla. I l'últim atzucac amb el qual s'han trobat ha estat en la contractació de Matthijs de Ligt.

L'acord entre l'Ajax i el Barça està tancat, i ara només queda la decisió del futbolista. El central holandès, de 19 anys, va parlar després d'acabar la Nations League: "Pensaré en el que és millor per a mi i aleshores decidiré. Crec que és important per a un jugador jove jugar, això és l'únic que sé". Unes paraules que posen en dubte el Barça i les seves opcions de jugar.

I Abidal ha estat piratejat a Instagram i els hackers han enviat un missatge cap a De Ligt. Una imatge amb una frase de Johan Cruyff: "El que dubti de jugar al Barça ja no ens serveix". I Abidal ha escrit: "Gràcies Johan, tens raó".

abidal instagram cruyff

Posteriorment ha sortit la veritat: Abidal ha estat piratejat.

Abidal haquejat

Veurem com acaba el serial De Ligt, però el Barça ja ha fet la feina. Ara és el futbolista qui ha de decidir, però és veritat que si dubta, el Barça no és el seu lloc.