El Reial Madrid li va demanar per activa i per passiva a Gareth Bale que no jugués amb Gal·les. Després de dos mesos i mig a la infermeria, el davanter va rebre l'alta just abans de l'aturada pels partits de seleccions, el que convidava que estigués 2 setmanes més entrenant-se al 100% a les ordres de Carlo Ancelotti i d'aquesta manera tornar a la competició en el Granada-Reial Madrid de diumenge vinent.

Beli, tanmateix, va desatendre les peticions del Madrid, el club que li paga, i va decidir jugar amb Gal·les. El motiu? Volia sumar el seu partit 100 amb la seva selecció. "Assolir les 100 internacionalitats seria un èxit increïble, és bonic per a mi i per a la meva família", va declarar en la prèvia del Gal·les-Bielorússia. "Em continuo sentint com un nen petit quan no puc jugar amb Gal·les i ho veig en la TV, és el meu país, és una connexió especial. Ha estat un viatge especial, va començar amb mi sent un xaval i encara no ha acabat", va afegir.

Florentí Pérez Reial Madrid Europa Press

Florentino Pérez, president del Reial Madrid / Europa Press

Beli, lesionat amb Gal·les

Gareth Bale, que va començar el partit a la banqueta, va entrar al camp en el descans, amb 2-0 al marcador, un luxe absurd que li ha acabat passant fortuna. I és que els serveis mèdics de Gal·les han informat aquest dimarts que Bale pateix una lesió en el bessó, per la qual cosa haurà d'abandonar immediatament la concentració de la seva selecció i tornar a Madrid.

Una vegada torni a les instal·lacions del Reial Madrid, serà sotmès a les pertinents proves mèdiques, per conèixer l'abast exacte de la lesió i el temps que haurà d'estar una altra vegada al dic sec. El club blanc, doncs, ha vist una altra vegada com Bale li ha faltat al respecte, augmentant així la seva llegenda negra.

Beli Gal·les Euro 2020 / Europa Press

'Gal·les. Golf. Madrid. En aquest ordre', la pancarta que va mostrar el compromís de Bale amb el Reial Madrid / Europa Press

El Reial Madrid, fart de Bale

La nova lesió de Bale per una imprudència de la qual havia estat avisat ha generat un enorme malestar en el Reial Madrid, on estan farts que un dels futbolistes més cars de la seva història continuï comportant-se com un amateur. Florentino Pérez, de fet, va valorar l'opció de buscar-li una sortida l'estiu passat, però es va creure que amb Ancelotti Bale podria tornar a ser un futbolista diferencial.

La realitat, tanmateix, és que Bale continua allunyat del professionalisme, augmentant la sensació que podria fins i tot retirar-se el pròxim estiu, en espera simplement d'intentar disputar el Mundial de Qatar. En el Reial Madrid ja el donen perdut, ja que a hores d'ara ja sembla impossible que Bale torni a ser el que al seu dia va aterrar en el Bernabéu com un dels millors futbolistes del planeta.

 

Imatge principal: Gareth Bale s'ha tornat a lesionar amb Gal·les / EFE