Desastre majúscul a Elx. Aquest divendres, el Girona ha perdut contra el conjunt il·licità (1-0) i, per primer cop en moltes setmanes, ha posat en risc la zona de play-off. El conjunt de Montilivi ha estat incapaç de marcar un gol en els tres partits posteriors a l'aturada, i a més, encadena deu partits consecutius sense guanyar. El resultat queda reflectit a la classificació: són sisens amb 49 punts, però aquest cap de setmana el Mirandés i el Rayo els hi podrien prendre el lloc si guanyen els seus respectius partits contra la Ponferradina i el Deportivo.

Al Martínez Valero, els de Pep Lluís Martí han evidenciat els mateixos problemes que han arrossegat tota la temporada: lentitud, parsimònia i una gran dependència de Cristhian Stuani, a qui només són capaços de buscar amb centrades que no van enlloc. El punta uruguaià segueix sent el màxim artiller de la categoria amb 22 gols, però ell no pot fer tota la feina.

Aquest cop el '7' blanc-i-vermell ha disposat de dues oportunitats clares per marcar, una a la primera part i l'altre a la segona, però no les ha pogut convertir i el Girona ho ha pagat. Gerard Gumbau, amb un xut al pal, i Aday, sense encert davant d'Edgar Badía, també han evidenciat que l'equip no té gol.

Qui sí que ha demostrat que en té, en canvi, ha estat Dani Escriche. En un contraatac al minut 47, i després d'un error de Johan Mojica, el punta dels locals ha signat l'1-0. L'ascens directe és una utopia i el play-off, com el cap de Martí, corre perill. Només queden 8 jornades i ja no hi ha cap marge d'error.