La primera gran nit de l'era Koeman al Camp Nou. D'aquesta manera podríem definir el partit d'avui després de l'èpica remuntada que el Barça ha clavat a un Sevilla que venia de guanyar 2-0 a l'anada.

Els blaugrana han aconseguit empatar l'eliminatòria gràcies a un gol agònic de Gerard Piqué al darrer minut del temps de descompte i ha aconseguit resoldre l'eliminatòria a la pròrroga gràcies al gol de Braithwaite.

barcelona sevilla celebracion efe

Els jugadors del Barça celebrant un dels gols de la nit / EFE

Les reaccions del Barça, Puyol, Laporta, Abrines...

Les reaccions no s'han fet esperar, un munt de piulades han inundat les xarxes, inclús de personatges destacables de l'entorn Barça, a més de una piulada del compte oficial del club blaugrana en la qual es demana més respecte al Sevilla per un mem publicat al compte del club andalús fa uns dies, acabant amb un "Bona nit".

També Puyol ha recordat el tweet de Suso després del partit d'anada de la Copa on es va mofar d'unes reclamacions de Pedri per un possible penal.

Joan Laporta tampoc ha faltat a la cita. Fins i tot Alex Abrines ha publicat un vídeo en el qual es pot veure la seva reacció al gol del "president Piqué".

El Barça de Ronald Koeman, doncs, ja té la seva primera gran nit per al record. I que en vinguin més.