Jorge García Morcillo, capità de la UD Almeria, és un dels 24 detinguts en una operació contra partits arreglats de la Policia Nacional, segons informa El Mundo. Morcillo, detingut quan es disposava a marxar de vacances a Itàlia, és un dels futbolistes amb qui presumptament havia contactat una trama per arreglar partits i aconseguir beneficis econòmics a través del mercat d'apostes a Internet. 

El mateix diari assegura que la detenció de Morcillo és la primera d'un jugador professional de Primera o Segona Divisió per participar en pressmuptes partits arreglats. Diversos partits de l'Almeria es troben en el punt de mira dels investigadors policials, tot i que de moment no hi ha proves evidents. Per exemple, s'investiga l'Almeria-Nàstic de Tarragona (1-1) del passat 13 de gener per registrar-se un estrany patró d'apostes on-line. 

Morcillo no va participar en aquell partit, però els investigadors li assignen un paper de suficient autoritat en el vestidor com a capità per col·laborar a un tracte que oferia la possibilitat de guanyar milers d'euros. Els mateixos investigadors també segueixen buscant proves i un dels duels que tenen en compte és l'Alcorcón-Almeria, que també va acabar en empat (0-0).

Morcillo, en la seva tercera temporada a l'Almeria, va guanyar-se una quota de protagonisme als mitjans de comunicació després de dedicar un gol a la Policia Nacional i la Guàrdia Civil quan estaven desplegats a Catalunya en l'operació per impedir el referèndum de l'1-O. 

La dedicatòria del futbolista no ha evitat que acabi detingut.