L'Audiència de Barcelona ha decidit desestimar el recurs que va interposar Joan Laporta i altres socis contra el pacte de conformitat entre Barça i Fiscalia pel cas Neymar. D'aquesta manera l'expresident del Barça no ha acabat amb la seva idea de treure el club de la culpabilitat de dos delictes.

Recordem que el pacte suposava acceptar que el club havia comès dos delictes fiscals i estava obligat a pagar 5,5 milions d'euros de sanció, a part de l'exoneració de qualsevol responsabilitat de Josep Maria Bartomeu i Sandro Rosell. El pacte de conformitat no era una solució per a Laporta, que va decidir anar més enllà i intentar deslliurar el club de l'acceptat delicte.

Recurs, per tant, desestimat per la secció 6a de l'Audiència de Barcelona "de no deixar-los personar com acusació en la causa que es tramitava en el Jutjat d'Instrucció número 22 coneguda com a cas Neymar". A més, en l'escrit s'esmenta en referència a Bartomeu i Rosell que s'han llançat "valoracions i desqualificacions sobre determinades persones que han intervingut en el procés".