El desig de qualsevol jove que arriba a la masia és que algun dia pugui formar part del primer equip del Barça i trepitjar la gespa del Camp Nou amb la samarreta blaugrana. El gran problema és que molt pocs jugadors tenen el privilegi de complir aquest somni i han de buscar-se la vida fora de Barcelona.

L'ascens del Girona a primera ha obert una porta de molt nivell per a jugadors formats a la masia que no tenen lloc en el primer equip del Barça. Aquest és el cas d'Arnau Martínez, lateral que va haver d'aparcar la samarreta blaugrana per agafar experiència i confiar en què algun dia tornaria.

Arnau Martínez tira indirectes al Barça

El portal Don Balon assegura que Arnau Martínez, actualment al Girona, és un dels favorits per cobrir la posició de lateral dret dels culers i, el desig del jugador, és tornar al Barça. Des de la marxa de Dani Alves, els blaugrana no han acabat de trobar un lateral dret titular i, l'aposta més clara ha estat reconvertir a Sergi Roberto en aquesta demarcació.

Arnau Martínez Vinicius Girona Real Madrid / Foto: Europa Press
Arnau Martínez, lateral dret del Girona / Foto: Europa Press

A més, en unes declaracions a Esport 3, Arnau va explicar el següent: "Òbviament que m'agradaria tornar al Barça. Quan vaig marxar va ser dur i vaig plorar uns dies, però els hi haig de donar les gràcies per fer-me fora perquè sinó no estaria aquí. Potser estaria al Barça i jugaria al filial". Fer un pas al costat li ha anat bé per consolidar-se al primer equip del Girona, augmentant les possibilitats que un dia pugui tornar a ser blaugrana i està a l'agenda de la direcció esportiva culer.

El substitut de Sergi Roberto, de casa?

El gran moment que viu, en el conjunt gironí, Arnau Martínez, l'ha col·locat en la primera posició per substituir a Sergi Roberto. El lateral dret és la posició que el Barça necessita reforçar amb més urgència i, econòmicament, pot ser una operació brillant. Tot i tenir contracte fins al 2025, Arnau té una clàusula de només 10 milions d'euros, tal com informa Don Balon.

Sergi Roberto celebracion gol Barça Athletic Club / Foto: EFE
Sergi Roberto, jugador i un dels capitans del Barça / Foto: EFE

Joan Laporta i Mateu Alemany estaran pendents a l'evolució del lateral, que podria ser blaugrana en aquest mercat d'hivern, però el Barça debilitaria al Girona. Arnau Martínez s'ha consolidat com a titular en el conjunt gironí i ha debutat, aquesta temporada, a primera divisió. Per altra banda, Roberto acaba contracte un cop finalitzi aquest curs 2022/23.