Arda Güler va arribar al Reial Madrid com una autèntica estrella. La jove perla turca estava lligada pel Barça, però Florentino Pérez, en un moviment llampec, va canviar la situació, fins a aconseguir que Güler fitxés pel Reial Madrid.

Els primers indicis van ser espectaculars, ja que el jugador va sorprendre en els entrenaments, mostrant una desimboltura i una qualitat fora de tots els dubtes, era un autèntic diamant en brut. Tot es va torçar en un entrenament, quan Güler va notar una molèstia al genoll, s'acaba de lesionar al menisc, començava el seu malson.

Cremi Güler aplaudeix durant un partit del Reial Madrid en el Santiago Bernabéu / Foto: Europa Press
Arda Güler, en un partit del Reial Madrid al Santiago Bernabéu / Foto: Europa Press

El calvari blanc d'Arda Güler

El mes d'agost, després que el mètode conservador fallés, Arda Güler va haver de passar per la sala d'operacions, per sotmetre's a una artroscòpia al genoll dret. La intervenció requeria un temps de recuperació de 2 mesos, per la qual cosa el debut oficial de Güler es va predir per al novembre.

Tot es va tornar a torçar quan ja estava a les ordres d'Ancelotti. Arda Güler va patir una ruptura al quàdriceps dret, una lesió muscular que no tenia a veure res amb el genoll i que li va deixar de nou de baixa, en aquesta ocasió per a un mes.

Cremi Güler durant la seva presentació com a nou jugador del Reial Madrid / Foto: Europa Press
Arda Güler, en la seva presentació com a nou jugador del Reial Madrid / Foto: Europa Press

Arda Güler vol sortir cedit

Arda Güler va aconseguir debutar amb el Reial Madrid el gener, en el partit contra l'Arandina de la Copa del Rey, encara que des d'aleshores no ha entrat en els plans d'Ancelotti. Amb el tècnic italià, el mitjapunta acumula des del seu debut 98 minuts, una xifra simbòlica que ha convençut Güler que el millor és canviar d'aires.

És per això que la jove perla turca li ha demanat al Reial Madrid poder sortir aquest estiu en qualitat de cedit, per guanyar confiança i experiència i, d'aquesta manera, poder tornar al Reial Madrid com una autèntica estrella. Güler tem que amb l'arribada de Mbappé encara disminueixi més la seva presència en els partits i, el que necessita en aquests moments, és jugar partits, després d'un inici en l'elit molt accidentat.