El Barça continua construint el seu futur, però encara no ho té tot controlat. Hi ha alguns detalls que cal polir i, sobretot, apareixen els dubtes en els fitxatges i en les vendes. És qüestió de temps que es resolguin els problemes, però Joan Laporta tindrà molta feina en les properes setmanes per resoldre les dificultats que van apareixent.

El Barça ha de resoldre diversos problemes

El conjunt blaugrana segueix jugant i en l'últim partit s'ha aconseguit un empat contra la Juventus. Però una altra vegada un dels futbolistes protagonistes de manera indirecta ha estat Frenkie de Jong. El migcampista neerlandès ha estat suplent i ha jugat la segona meitat, però ho ha fet com a defensa central.

Frenkie de Jong Barça / Foto: EFE
Frenkie de Jong jugant amb el Barça / Foto: EFE

I el seu nom segueix en boca de tots perquè encara no ha resolt el seu futur. Al Barça li aniria econòmicament molt bé que abandonés la disciplina culer, però cada vegada té més clar que De Jong es vol quedar al Camp Nou i que haurà d'afrontar una nova readequació salarial.

Però també es confirma, doncs, que el club blaugrana necessitarà que algun altre futbolista important abandoni la disciplina culer. Cal que els futbolistes nouvinguts siguin inscrits i també tenir diners per afrontar nous fitxatges. I si no hi ha alguna venda important, tot això serà impossible per a un Barça faltat de diners.

Joan Laporta teléfono móvil / Foto: Kike Rincón - Europa Press
Joan Laporta fent una trucada / Foto: Kike Rincón - Europa Press

Ter Stegen podria estar a la venda

Ara, però, al Barça cada vegada tenen més clar que l'alternativa a la venda de De Jong és la de Marc-André Ter Stegen, segons informa 'Deportes Cuatro'. El porter alemany és un altre dels jugadors del Barça que ha sonat en els últims mesos per marxar el club blaugrana i de pas deixar una bona suma de diners a la caixa. Segurament seria la decisió més dura de Laporta, però tot i que Ter Stegen espera que no el facin fora, seria una decisió pel bé del Barça. 

El Barça, doncs, ha de prendre decisions molt importants en els propers dies. I ja sap que si Frenkie de Jong no vol abandonar la disciplina culer, que és el que ja hauria comunicat a la resta de companys d'equip, l'alternativa serà Marc-André Ter Stegen. El club blaugrana sap, però, que ha de fer una gran venda aquest estiu. I si no hi ha diners, caldrà buscar-ne d'on sigui.

Marc Andre Ter Stegen Barca
Marc-André Ter Stegen fent una passada / Foto: FC Barcelona

Passen els dies i aquesta setmana acaba la gira dels Estats Units. I d'aquí dues setmanes ja comença la competició oficial. I aquest Barça, tot i els problemes, torna a il·lusionar.