La pretemporada continua per al Barça i arriba el primer empat contra la Juventus de Torí a Dallas (2-2). El doblet d'Ousmane Dembélé ha estat contrarestat pel també doblet de Moise Kean en un duel molt igualat a l'Estadi Cotton Bowl.

L'espectacle de Dembélé

El Barça s'ha posat el barret i ha tret les pistoles a Texas, però el millor pistoler del dia ha estat sense cap mena de dubte el francès Dembélé. L'extrem culer ha renovat amb el Barça per fer partits com el d'aquesta matinada. I els culers s'han posat el pitet i han gaudit de la seva exhibició personal.

La falta de punteria de Robert Lewandowski, que encara no s'ha estrenat com a golejador culer, ha marcat l'inici del duel als Estats Units. Un bon Barça, actiu i amb moviments constants, també ha destacat en defensa gràcies a un Marc-André ter Stegen molt atent que ha evitat el primer gol d'Ángel Di María.

Però l'espectacle de veritat ha arribat entre el minut 34 i el 40, en el qual s'han vist fins a tres gols. El primer ha estat blaugrana, amb Dembélé marejant els seus rivals, entrant a l'àrea des de l'extrem dret i fent el primer gol a Dallas. Però l'avantatge culer ha estat igualat gràcies a la bona anticipació de Kean  al minut 39, que ha deixat retratada una lenta defensa culer. Però un minut després, nova jugada marca de la casa de Dembélé i segon gol del francès.

El travesser evita la victòria del Barça contra la Juventus

L'avantatge del Barça a l'inici del segon temps ha estat el més noticiable d'un partit amb ritme i en el qual s'han fet molts canvis, com ja és habitual en aquest tipus de duels de pretemporada. I els nous tampoc han decebut.

Però també ha estat el moment de l'empat de la Juventus. Moise Kean ha aprofitat una nova badada defensiva del Barça per fer el seu segon gol al minut 52. El marcador no es mouria més, però ha estat perquè el porter Mattia Perin i els pals ho han impedit.

Al minut 68, han arribat les millors ocasions culers. Pilota al travesser que ha enviat Raphinha després de picar una falta, i immediatament després ha estat el torn d'Ansu Fati, que també s'ha topat amb el travesser després de fer un xut amb paràbola que tenia molta intenció i que hagués estat un autèntic golàs.

Aquesta vegada ni Raphinha ni Ansu Fati han marcat, però tampoc ho ha Pablo Gavi encara que ho ha probat amb insistència. El porter rival, però, ha evitat la victòria culer. I el Barça tanca el seu quart partit de la pretemporada i el tercer en territori estatunidenc amb el primer resultat que no és una victòria. El proper repte serà la matinada d'aquest diumenge a Nova York contra el New York Red Bulls.