Frenkie de Jong és la gran il·lusió d'aquesta temporada al Barça. L'holandès va ser presentat el passat divendres i ara s'ha publicat una entrevista que ha repassat tots els temes d'actualitat relacionats amb el club català.

"Tant de bo pugui ser titular"

De Jong, als seus 22 anys, no ha arribat al Barça per ser suplent: "Vull ser titular en la majoria de partits". "Crec que tots els jugadors de l'equip ho volen, així que no sóc diferent d'ells. Hauré de treballar molt als entrenaments per demostrar el que puc fer en els partits. Tant de bo pugui ser titular", ha explicat a Barça TV.

El migcampista sap que una de les exigències de ser del Barça és guanyar cada temporada la Champions. Ara ja fa quatre anys que els culers no saben el que és aixecar l'Orelluda, però De Jong ha insistit que: "Tan jo com el Barça tenim moltes ganes de guanyar la Champions aquest any".

"Espero que ho puguem aconseguir. No és cosa meva dir quins són els objectius de l'equip aquesta temporada. Però crec que si ets del Barça, has de guanyar tots els títols possibles", ha comentat.

"La gent que ve a l'estadi ho ha de passar bé"

De Jong vol fer gaudir a la gent que vingui al camp i li agrada jugar un futbol d'atac: "Crec que la gent que ve a l'estadi ho ha de passar bé. És la filosofia de Johan Cruyff i, per tant, és part del Barça i de l'Ajax".

Barça - Frenkie de Jong - Laia Hinojosa

Laia Hinojosa

L'holandès ha afirmat que el Barça "sempre vol jugar un futbol atractiu per la gent". "Guanyen molts títols amb alguns dels millors jugadors de la història. Aquesta és la imatge del Barça. Per això estic molt orgullós d'estar aquí. Sempre ha estat el meu somni i intentaré gaudir-ho tot al màxim", ha afegit.